Yardım iPhone 12 alınır mı ?

Reaksiyon skoru
1
Şarjı öteki serilere gore daha hızlı bitiyor deniliyor ve daha çok ısınıyor deniliyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi

11 ve 13 kullandım uzun bir süre sonra 12 aldım ilk defa memnun kalmadım öyle söyliyim

12 28 29k diye biliyorum.O fiyata s23 alablrsniz veya ikinci el telefonunuz varsa s24 amazonda ek takas destegi vardi en son.Easy cepe telefonu satiyorsunuz telefonun fiyati+5000tl destek veriyor essy cep.Fakat bazen yatieilmadigi iddia ediliyor size kalmis.

12 kullanıyorum alınmaz hocam şarjı hızlı bitiyor telefon ısınınca kasıyor. 13 al 17 çıkınca ona geçersin.
Sizde b*kunu çıkarttınız he yok onu alma 16 çıksın onu al bu adam 17 çıkınca aynı konuyu açsın 18 al dersin iyice saçmaladınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12 kullanıyorum alınmaz hocam şarjı hızlı bitiyor telefon ısınınca kasıyor. 13 al 17 çıkınca ona geçersin.
13 alabilirsin de iphone dan mı kaynaklanıyor bilmiyorum instagram da videolar face de hızlı hızlı yorum atarken klavyem takılarak yazıyor (13 kullanıyorum)

12 miniyi şarj, ısınma ve performans nedeniyle geçen sene 15 ile değiştirdim, bu sene hiç tavsiye etmem. Şu an için hala f/p telefonu iPhone 13 gibi duruyor.

sırf afyon diye o kadar para verilmez o paraya neler neler var canavar gibi

Şarjı öteki serilere gore daha hızlı bitiyor deniliyor ve daha çok ısınıyor deniliyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Marka takıntın yoksa s23 falan al 12 alma veya bütçen varsa 13 al. Çok ısınıyor ve şarjı çok hızlı bitiyor arkadaşım aldı pişman.

S23 al geç 2 aydir kullanıyorum herseyi ile olmuş bir cihaz

Geri