Oyunda ekran kartının en sıcak yeri 71 derece oluyor

!Mete

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
125
Merhaba. Oyunun adı PC Building Simulator 2. ekran kartım da RX6600. hocam ben ilk defa karşılaşıyorum. Pencerelide oynuyorum oyunu. Ekran kartının en sıcak yeri 71 derece hiç karşılaşmadığım için bir tedirgin oldumda. Oyunlarda normal midir sizce?

Merhaba. Oyunun adı PC Building Simulator 2. ekran kartım da RX6600. hocam ben ilk defa karşılaşıyorum. Pencerelide oynuyorum oyunu. Ekran kartının en sıcak yeri 71 derece hiç karşılaşmadığım için bir tedirgin oldumda. Oyunlarda normal midir sizce?
Normal. Ben asus dual rx 7600 v2 kartımla 78 dereceyi gördüm.
Önceki kartım rx580 di. 86 dereceyi görüyordu. Bunlara kıyasla değerin güzel.

güzel değerler ya ben İzmir sıcağında rx 6700 3 fan ile görüyorum o dereceyi şu an denemedim havalar serinledi biraz

Hocam ben paranoyağım. Yani en küçük şeyde bile çok korkuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İzmire tatile gidiyorum her sene 41 derece. Çekilmez sıcaklık.
yanıyoruz hocam haliyle pc ateş alıyor önceden arc a750 vardı yazın ortasında 80 85 derece o ısınınca işlemcide ısınıyordu oda zaten ateş oluyordu

71`in neyine tedirgin oldun?

71`in neyine tedirgin oldun?
Hocam ben paranoyağım. Psikoloji ile alakalı (çok gafaya takmak) Yenemiyorum. En küçük şeyde korkuyorum. Bu arada Hocam Türkiyede Mendebur Lemur dışında gördüğüm ilk 4090'lı kişisiniz.

Son düzenleme:
Hocam ben paranoyağım. Psikoloji ile alakalı (çok gafaya takmak) Yenemiyorum. En küçük şeyde korkuyorum. Bu arada Hocam Türkiyede Mendebur Lemur dışında gördüğüm ilk 4090'lı kişisiniz.
Daha iyisi sana nasip olsun. Malın sonuçta endişe etmen normal ama 70 derece kafana takacağın bir sıcaklık değil. Benim Vram'ler 100+ görüyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,062
Üyeler
184,100
Son üye
ozantt
Geri