İphone 15 pro 256 gb alınır mı?

Sencrom

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
286
Selamlar sizden bir konuda yardım isteyeceğim

Elimde 5 senedir kullandığım yadigarım
iPhone 11 pil sağlığı 76 çiziksiz temiz telefon kullanıyorum.

Çalıştığım yerde patron iPhone 15 Pro 256 GB kullanıyor yenisini dün beraber sipariş verdik
(iPhone 16 Pro)

Bu kullandığınıda satıyor kısa bir muhabbet ettik

Telefona baktım titanyum kenarlarında çizikler var her köşesinde ufak ufak var beyaz beyaz belli oluyor dikkatli bakınca (telefon siyah)
Artı olarak da arka kamerada 3 kameranın 1-2 kamerasında köşelerinde çizikler var çok küçük böyle aşınmış

Telefon mart da alınmış 17-18 ay garantisi var
Pil sağlığıda 97 de

En son fiyatta 55.000 TL'ye anlaştık gibi
Sizce bu fiyata alınır mı? Alınmaz mı?

Selamlar sizden bir konuda yardım isteyeceğim

Elimde 5 senedir kullandığım yadigarım
iPhone 11 pil sağlığı 76 çiziksiz temiz telefon kullanıyorum.

Çalıştığım yerde patron iPhone 15 Pro 256 GB kullanıyor yenisini dün beraber sipariş verdik
(iPhone 16 Pro)

Bu kullandığınıda satıyor kısa bir muhabbet ettik

Telefona baktım titanyum kenarlarında çizikler var her köşesinde ufak ufak var beyaz beyaz belli oluyor dikkatli bakınca (telefon siyah)
Artı olarak da arka kamerada 3 kameranın 1-2 kamerasında köşelerinde çizikler var çok küçük böyle aşınmış

Telefon mart da alınmış 17-18 ay garantisi var
Pil sağlığıda 97 de

En son fiyatta 55.000 TL'ye anlaştık gibi
Sizce bu fiyata alınır mı? Alınmaz mı?
ödemede kolaylık sağlayacaksa alınabilir. ama direk peşin ödeyecekseniz ben olsam o kadar çizikli telefon almazdım

ödemede kolaylık sağlayacaksa alınabilir. ama direk peşin ödeyecekseniz ben olsam o kadar çizikli telefon almazdım
Ödeme şöyle olacak bu ay 40 vericem sonraki ay 15 vericem

Ya bide şöyle düşünüyorum kılıfla kullanıcam zaten her türlü çizikler belli olmayacak

Artı olarakta telefon konusunda çok titizim aslında mesela bu elimdeki 5 yıllık iphone 11 de bırak çiziği kılcal çizik bile yok hatta abartmıyorum telefon sıfır gibi duruyo yani bu kadar titizlikte onu almam aslında kendime hakaret ama fiyat konusunca beni cezbediyor ve yeni telefon hani şöyle 1 senelik falan olsa tamamda 6 aylık %97 de telefon yani en son 54.000 tl ye kadar düşürebilirim belki

Ödeme şöyle olacak bu ay 40 vericem sonraki ay 15 vericem

Ya bide şöyle düşünüyorum kılıfla kullanıcam zaten her türlü çizikler belli olmayacak

Artı olarakta telefon konusunda çok titizim aslında mesela bu elimdeki 5 yıllık iphone 11 de bırak çiziği kılcal çizik bile yok hatta abartmıyorum telefon sıfır gibi duruyo yani bu kadar titizlikte onu almam aslında kendime hakaret ama fiyat konusunca beni cezbediyor ve yeni telefon hani şöyle 1 senelik falan olsa tamamda 6 aylık %97 de telefon yani en son 54.000 tl ye kadar düşürebilirim belki
kullanım açısından gayet okey her şey ama telefonu satacağınız zaman çizik konusu biraz baş ağrıtabilir.

ayrıca bende bir de şöyle bir düşüne var; patron milletinden telefon alınmaz :) kendi patronumda da 15 pro var mesela ama 30a verse bile almam çünkü kullanımında sen ben gibi dikkatli olmazlar hiçbir zaman

kullanım açısından gayet okey her şey ama telefonu satacağınız zaman çizik konusu biraz baş ağrıtabilir.

ayrıca bende bir de şöyle bir düşüne var; patron milletinden telefon alınmaz :) kendi patronumda da 15 pro var mesela ama 30a verse bile almam çünkü kullanımında sen ben gibi dikkatli olmazlar hiçbir zaman
Aynen kanka zaten ondan dolayı çizikler falan var hatta ben ekranı falan değişmiştir falan dedim de telefon yeni 6 aylık

Hocam yd alıcan 40.000 TL ye üstüne 30.000 tl pasaport kayıt ettiricen yoksa 8 ay kullanabiliyorsun
ama kacak olmasından baska herhangı bır perfonmansında vs sorun olmuyor değil mi

Aynen kanka zaten ondan dolayı çizikler falan var hatta ben ekranı falan değişmiştir falan dedim de telefon yeni 6 aylık
yani fiyat ve ödeme gayet okey bence kafana yattıysa alabilirsin ya telefonun sıfırı 74-75k bandında

yani fiyat ve ödeme gayet okey bence kafana yattıysa alabilirsin ya telefonun sıfırı 74-75k bandında
Evet aynen başka yerlerden baktım 64 e falan bulabiliyon gene böyle 3-4 aylık temizlerini neredeyse 10.000 TL oynuyo ama gene ne bileyim çizikler çok geldi gözüme normalde 60.000 falan dediydi işte anca 55 e falan düşürdüm

Kozmetiği sorunlu telefonu alma. Yd 15 Pro laf 33-35 bandında sıfır al kullan. Seneye eylüle kadar kullanırsın. 4 ay kapanır sonra 8 ay daha açılır

Geri