Lenovo LOQ battery drain sorunu?

Reaksiyon skoru
18
Lenovo loq 15ıax9 modelini alacağım ama 170 w ile geldiği için battery drain varmış.İnternette araştırdım lenovo yu arayınca 230 w gönderiliyormuş.Bu doğrumu yoksa 170 w ile mi kalacağım?

Aynı cihazı bende aldım amazondan bu gün elime ulaştı 170 watt şarj aleti var içinde bu gün deneyecem

Alacağınız model hangisidir link atabilirmisiniz? 12450HX 3050 gibi modellerde olacağını sanmıyorum.

Lenovo loq 15ıax9 modelini alacağım ama 170 w ile geldiği için battery drain varmış.İnternette araştırdım lenovo yu arayınca 230 w gönderiliyormuş.Bu doğrumu yoksa 170 w ile mi kalacağım?
Hocam ben gönderdim adamlar değişim yapmadi.230w adaptör sizin cihazınıza zarar verir dediler.Cihazinizi bize gönderin biz araştırmasını yapalım sorunun kaynağını bulalım dediler ama ben üniversiteye gidicegim için gondermedim.Cyberpunk oynarken 2saatte 100 olan şarjım 95e düşüyor sadece bu konu hakkında eve dönünce bir daha servis başvurusu yapicam.

internetteki bir hindistanlı adam 3 dakikada %2 düştüğünü söyluyordu,düşündüğüm kadar fazla değilmiş ama yinede 230w ile gelmesi gerek

internetteki bir hindistanlı adam 3 dakikada %2 düştüğünü söyluyordu,düşündüğüm kadar fazla değilmiş ama yinede 230w ile gelmesi gerek
Hangi modeli almayı planlıyorsunuz? Link atabilirmisiniz?

Lenovoyu bilmem ama ablam dell vostro almıştı ve ışık sızması vardı iade ettik yenisini gönderdiler birde ekran kalitesi %100srgb yani muhtemelen güzeldir
Alacağınız laptopun linkini alabilirmiyim? 12450HX 3050 ise sanmam ama 13650HX 4060 model ise evet battery draining olabilir.

Lenovoyu bilmem ama ablam dell vostro almıştı ve ışık sızması vardı iade ettik yenisini gönderdiler birde ekran kalitesi %100srgb yani muhtemelen güzeldir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 2bin daha yukseltirseniz bütçeyi amazonda 4060lisi var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,906
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri