PC açılmıyor sistem da2

Farkındaysan "parasına göre iyi" vs. gibisinden herhangi bir yorumda bulunmadım.
Sistemi de savunmadım. Firmayı da savunmadım. Siteyi de savunmadım. Yani oralar ile ilgili bir şey söylemiyorum.
Ben sana farklı bir konudan bahsediyorum. Ayrıca parasını verdiğin ürün zaten çalışıyordu. Çalışmayan ürün üzerine konuşmuyoruz.
Yazdığım şeyleri de kafama göre söylemiyorum. Yazmadan önce tüm konularını inceledim.
Son 30 gün içinde açtığın konular 4 sayfa sürüyor. Bunun yarısından fazlası DA Sistem ile ilgili. Ve gün geçtikçe sorunlar ilerliyor.
Senin bu tarz bileşen vs. işlerinde fazla deneyim/bilgin olmadığını kendin de biliyor ve söylüyorsun. Ama sürekli sistemi kurcalıyorsun.
Konu açıyorsun, biri sana "şunu yap" diyor, deniyorsun. Başkası "bence bunu yap" diyor. Onu deniyorsun. Bu da doğru değil.
Capitan siparişinde de yaşadığın sorunları ve nasıl gergin karşıladığını ikimiz de biliyoruz.
Discord'dan da zamanında seninle çok kez görüşmelerimiz oldu. Bir yerden sonra devam etmemesinin de sebebi buydu.
Ayrıca, 5-10 milyar değil. Trilyon verip aldığım arabayı da değişik değişik şekillerde kullanırsam, ben de sorunlar yaşarım.
Yani bunu tartışmak senin sorunlarını da çözmüyor. Yani muhabbetin faydası yok. İnsanın huyu değişmez.
Başta söylediğim şeyi tekrarlıyorum. "Sakınan göz" örneği gibi. Bu kadar şey yapmana gerek yok. Sistemi kapatsan kâfi.
Ayrıca "evhamlı" kötü bir mâna içermiyor. TDK'dan bakabilirsin. Okuduğun zaman "doğru ben böyleyim" diyeceğini düşünüyorum.
Kelimelerin anlamını gayet iyi biliyorum yazdığın çoğu şeyi de okumadım gerek duymadım iyi geceler kardeşim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim Dedemler tv yi kapattıktan sonra on off tuşuna basmadan yani kapalı halde power tuşu açıkken , prizden kabloları çıkartarak kullanıyorlar yıllardır. BEn diyeyim 5 siz deyin 10. @White Ravens prizden kabloyu söküp çıkarmakla PC nin bozulacagını hiç sanmıyorum. Bilgisayar kapandıktan sonra prizden çıkarmanın ne gibi bir zararı olabilir ki?
Herkes profesyonel kardeşim bu işte öyle deme

Kelimelerin anlamını gayet iyi biliyorum yazdığın çoğu şeyi de okumadım gerek duymadım iyi geceler kardeşim :)
Hepsini sonuna kadar okuduğunu ikimiz de çok iyi biliyoruz.
Ve bu mantıkla devam edersen, firma sana 20 tane de sistem gönderse sen yine sorun yaşarsın.
Hadi iyi geceler, kolay gelsin.

Hepsini sonuna kadar okuduğunu ikimiz de çok iyi biliyoruz.
Ve bu mantıkla devam edersen, firma sana 20 tane de sistem gönderse sen yine sorun yaşarsın.
Hadi iyi geceler, kolay gelsin.
Abi o kadar saçmalamışsın ki güldüm ve sonrasını okumadım sistemi kurcalamak ile PC nin açılmaması ne alaka sabaha kadar kurcalasam ne olur sistemi :) güç gelmiyor anakarta İncehesap olayını da 1 kere daha anlatıcam ister kabul et ister etme beni kandırmaya çalışanlara gerekeni söyledim 50 kere özür dileyip hesabıma Çek gönderdiler demekki sorun onlardaydı hadi iyi geceler

Abi o kadar saçmalamışsın ki güldüm ve sonrasını okumadım sistemi kurcalamak ile PC nin açılmaması ne alaka sabaha kadar kurcalasam ne olur sistemi :) güç gelmiyor anakarta İncehesap olayını da 1 kere daha anlatıcam ister kabul et ister etme beni kandırmaya çalışanlara gerekeni söyledim 50 kere özür dileyip hesabıma Çek gönderdiler demekki sorun onlardaydı hadi iyi geceler
Aynen kral, haklısın.
İyi geceler.

Herkes profesyonel kardeşim bu işte öyle deme
Hocam pc açıkken direk prizden fişi çıkartırsan ani kapanmadan dolayı bir sorun olur mu onu bile sanmıyorum ama olabilir. Ama sen pcyi kapattıktan sonra prizden kabloları çıkartıyorsun hiç bir şey olmaması gerek. O zaman biz prizden telefonların şarzıın vs hiç birşeyi çıkarmayalım sonsuza kadar öyle kalsın. :D

Hocam PC açıkken direk prizden fişi çıkartırsan ani kapanmadan dolayı bir sorun olur mu onu bile sanmıyorum ama olabilir. Ama sen pcyi kapattıktan sonra prizden kabloları çıkartıyorsun hiç bir şey olmaması gerek. O zaman biz prizden telefonların şarzıın vs hiç birşeyi çıkarmayalım sonsuza kadar öyle kalsın. :D
Boşver kardeşim anlatamıyorsun işte bunu yapan adam 24 saat fişte takılı kalsın diyor galiba :) iyi eve gelmeyelim 1 hafta öyle mi kalsın sorun şu güç gelmiyor açılmıyor dün 50 defa denedim artık pes ettim açılmadı bugün öğlen açıldı kendi kendine şimdi yine açılmıyor ben mi bozdum yani çok garip ya boşver :)

Valla çok haklısın reis katılıyorum
Eyvallah kardeşim

bunu yapan adam 24 saat fişte takılı kalsın diyor galiba :)
En son update yapmıştım. O ara resetlemiştim bilgisayarı.
8 gün olmuş sayılır. Reset öncesinde de 2 haftadır açıktı sanırım.
Screenshot_24.png

@burakkucuksubasi Elektrik ile çalışan cihazlar hakkında herhangi bir bilginiz varmı acaba?
Okuduğum bölüm yaptığım iş gereği biraz bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum, şöyle söyleyebilirimki güç kaynağı gibi cihazlar ani kapanmalarda yani elektrik kesintisi gibi durumlarda zamanla sorun çıkarabiliyor. Siz bunu hergün, her kapanmada yapıyorsunuz sorun çıkmayacağını düşünmeniz hata. Hatta size bu bilgiyi şöyle örneklendirebilirim; SSD, HDD gibi cihazlar güç kesintilerinde zamanla (bu süre kalitesine göre değişir belki 1 yıl belki 10 yıl. Bu değerler hergün güç kesintisi olduğu durumlarda geçerli değildir. Ani kesintiler baz alınmıştır.) sorunlar çıkar, bozulabilir. SSD ve HDD ile Güç kaynağını ne alakası var derseniz eğer, iki sistemin temellerinde aynı mantık ve aynı tasarım yatması. Bazı teknoloji firmaları bu tarz ürünlerde garanti veriyor eğer sizin psu markanızda böyle bir garanti veriyorsa şanslısınız. Ben bir teknoloji firması olsam ve sizin gibi bir müşterim olsa kapıdan içeriye girdiği anda kullanma kılavuzunun uyarılar/kullanma talimatı kısmını açıp önüne koyardım ki okuyup bilgilensin ve bir daha böyle yanlış hareketlerde bulunmasın.
@White Ravens söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. Arkadaşımızın kullanma şeklini destekleyecek herhangi bir teknik kişi olucağını da düşünmüyorum..

@burakkucuksubasi Elektrik ile çalışan cihazlar hakkında herhangi bir bilginiz varmı acaba?
Okuduğum bölüm yaptığım iş gereği biraz bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum, şöyle söyleyebilirimki güç kaynağı gibi cihazlar ani kapanmalarda yani elektrik kesintisi gibi durumlarda zamanla sorun çıkarabiliyor. Siz bunu hergün, her kapanmada yapıyorsunuz sorun çıkmayacağını düşünmeniz hata. Hatta size bu bilgiyi şöyle örneklendirebilirim; SSD, HDD gibi cihazlar güç kesintilerinde zamanla (bu süre kalitesine göre değişir belki 1 yıl belki 10 yıl. Bu değerler hergün güç kesintisi olduğu durumlarda geçerli değildir. Ani kesintiler baz alınmıştır.) sorunlar çıkar, bozulabilir. SSD ve HDD ile Güç kaynağını ne alakası var derseniz eğer, iki sistemin temellerinde aynı mantık ve aynı tasarım yatması. Bazı teknoloji firmaları bu tarz ürünlerde garanti veriyor eğer sizin PSU markanızda böyle bir garanti veriyorsa şanslısınız. Ben bir teknoloji firması olsam ve sizin gibi bir müşterim olsa kapıdan içeriye girdiği anda kullanma kılavuzunun uyarılar/kullanma talimatı kısmını açıp önüne koyardım ki okuyup bilgilensin ve bir daha böyle yanlış hareketlerde bulunmasın.
@White Ravens söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. Arkadaşımızın kullanma şeklini destekleyecek herhangi bir teknik kişi olucağını da düşünmüyorum..
10 yıldır yapan arkadaşım var sorun yok aynı sistemi kullanan arkadaşım var aynı şekilde kapatır sorun yok okuduğun bölümü tekrar Oku olmamış.

Pc dünden beri fişide takılı güç kaynağıda açık ekran kartının felanda ışıgı yanıyordu ama açılmıyordu az önce power tuşuna bastım açıldı anladınmı şimdi sorunumu dün neden açılmıyordu şimdi ben bu pc yi 1 saat felan kullanıp kapatıcagım fişde çekmesem gücü de kapatmasam yine tepki vermeyecek bana bunuda yaptı çünkü bende diyorum ki sorun neresinde güç kaynagında mı anakartta mı nerede yok sen evhamlısın kurcalıyorsun kardeşim ben kasayı açıp parçaları söküp tamir etmiyorum neyi kurcalayabilirimde böyle bir sorun yaşıyorum @White Ravens yargılarken biraz düşünerek yorum yap 10 senedir adam bu şekilde kapatıyorum pc yi diyor tek hata yok aynı sistemi alan arkadasım var discordda konusuyorum sadece spec deltaya yetişemedigi için farklı thermalteke kasa almıştı onunla konusuyorum halen o çocukta pc kapanınca fanlar durunca arkadaki gücü kapatıp fişi kapatıyorum diyor açılınca tek sorunu yok ben de böyle bir sorun olunca vay efendim ben pc yi kurcalıyorum evhamlıyım vs vs hepiniz pc konusunda ordinaryüs seviyesindesiniz kardeşim pardon biz bilmiyoruz.

PC dünden beri fişide takılı güç kaynağıda açık ekran kartının felanda ışıgı yanıyordu ama açılmıyordu az önce power tuşuna bastım açıldı anladınmı şimdi sorunumu dün neden açılmıyordu şimdi ben bu PC yi 1 saat felan kullanıp kapatıcagım fişde çekmesem gücü de kapatmasam yine tepki vermeyecek bana bunuda yaptı çünkü bende diyorum ki sorun neresinde güç kaynagında mı anakartta mı nerede yok sen evhamlısın kurcalıyorsun kardeşim ben kasayı açıp parçaları söküp tamir etmiyorum neyi kurcalayabilirimde böyle bir sorun yaşıyorum @White Ravens yargılarken biraz düşünerek yorum yap 10 senedir adam bu şekilde kapatıyorum PC yi diyor tek hata yok aynı sistemi alan arkadasım var discordda konusuyorum sadece spec deltaya yetişemedigi için farklı thermalteke kasa almıştı onunla konusuyorum halen o çocukta PC kapanınca fanlar durunca arkadaki gücü kapatıp fişi kapatıyorum diyor açılınca tek sorunu yok ben de böyle bir sorun olunca vay efendim ben PC yi kurcalıyorum evhamlıyım vs vs hepiniz PC konusunda ordinaryüs seviyesindesiniz kardeşim pardon biz bilmiyoruz.
kardeşim ekran kartının diğer güç kablosunu takmayı denesene belki onda bi görüntü verme sorunu vardır

kardeşim ekran kartının diğer güç kablosunu takmayı denesene belki onda bi görüntü verme sorunu vardır
Onuda denedim dün pc eks kablosunun diğer kablosunuda zaten taktıgın zaman ekran kartına beyaz ışık çekince kırmızı yanıyor yani o kablolarda benim düşündügüm hiçbir sorun yok eğer güç kaynagında sorun yoksa başka bir parçada var elektirik gitmeyince acılmıyor ama öyle olsa diyorum ya hiç açılmaz görüntü gelmesiyle alakalı degil pc tepki vermiyor hani fanlar dönse ve görüntü gelmese tamam derim power tusuna basıyorum tepki vermiyor pc hiçbir şekilde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,046
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri