Smith & Wesson
80+ Silver

- Reaksiyon skoru
 - 954

- Konu Sahibi Konu Sahibi

Kelimelerin anlamını gayet iyi biliyorum yazdığın çoğu şeyi de okumadım gerek duymadım iyi geceler kardeşimFarkındaysan "parasına göre iyi" vs. gibisinden herhangi bir yorumda bulunmadım.
Sistemi de savunmadım. Firmayı da savunmadım. Siteyi de savunmadım. Yani oralar ile ilgili bir şey söylemiyorum.
Ben sana farklı bir konudan bahsediyorum. Ayrıca parasını verdiğin ürün zaten çalışıyordu. Çalışmayan ürün üzerine konuşmuyoruz.
Yazdığım şeyleri de kafama göre söylemiyorum. Yazmadan önce tüm konularını inceledim.
Son 30 gün içinde açtığın konular 4 sayfa sürüyor. Bunun yarısından fazlası DA Sistem ile ilgili. Ve gün geçtikçe sorunlar ilerliyor.
Senin bu tarz bileşen vs. işlerinde fazla deneyim/bilgin olmadığını kendin de biliyor ve söylüyorsun. Ama sürekli sistemi kurcalıyorsun.
Konu açıyorsun, biri sana "şunu yap" diyor, deniyorsun. Başkası "bence bunu yap" diyor. Onu deniyorsun. Bu da doğru değil.
Capitan siparişinde de yaşadığın sorunları ve nasıl gergin karşıladığını ikimiz de biliyoruz.
Discord'dan da zamanında seninle çok kez görüşmelerimiz oldu. Bir yerden sonra devam etmemesinin de sebebi buydu.
Ayrıca, 5-10 milyar değil. Trilyon verip aldığım arabayı da değişik değişik şekillerde kullanırsam, ben de sorunlar yaşarım.
Yani bunu tartışmak senin sorunlarını da çözmüyor. Yani muhabbetin faydası yok. İnsanın huyu değişmez.
Başta söylediğim şeyi tekrarlıyorum. "Sakınan göz" örneği gibi. Bu kadar şey yapmana gerek yok. Sistemi kapatsan kâfi.
Ayrıca "evhamlı" kötü bir mâna içermiyor. TDK'dan bakabilirsin. Okuduğun zaman "doğru ben böyleyim" diyeceğini düşünüyorum.
	Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 
Herkes profesyonel kardeşim bu işte öyle demeBenim Dedemler tv yi kapattıktan sonra on off tuşuna basmadan yani kapalı halde power tuşu açıkken , prizden kabloları çıkartarak kullanıyorlar yıllardır. BEn diyeyim 5 siz deyin 10. @White Ravens prizden kabloyu söküp çıkarmakla PC nin bozulacagını hiç sanmıyorum. Bilgisayar kapandıktan sonra prizden çıkarmanın ne gibi bir zararı olabilir ki?