❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Az çok okuduğumda göre monitör tr'de yok ve çok anlamam monitörden. Paneli ips mi va mı? ya da direkt alınır mı?

Ben 1 aydır monitör bakiyorum ve işin içini dışına çıkarttım, bu monitörle yarışacak monitörler INDIRIMDE 8.5'a bulabileceğin, yine de bazi noktalarda geri kalacak monitörler. Eğer gerçekten sipariş kabul edilir ve kapıma gelir ise (testlerini yaptıktan sonra bir sıkınti yok ise) MSI g272qpf E2'yi kargoya verip İadeyi basacağım. Hiçbir ghosting'i vs. En ufak bir pürüzü bile bulunmamasına rağmen hem de...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az çok okuduğumda göre monitör tr'de yok ve çok anlamam monitörden. Paneli ips mi va mı? ya da direkt alınır mı?
I
Ben 1 aydır monitör bakiyorum ve işin içini dışına çıkarttım, bu monitörle yarışacak monitörler INDIRIMDE 8.5'a bulabileceğin, yine de bazi noktalarda geri kalacak monitörler. Eğer gerçekten sipariş kabul edilir ve kapıma gelir ise (testlerini yaptıktan sonra bir sıkınti yok ise) MSI g272qpf E2'yi kargoya verip İadeyi basacağım. Hiçbir ghosting'i vs. En ufak bir pürüzü bile bulunmamasına rağmen hem de...
Ayrıca, Monitörlerin Karşılaştırmaları Kağıtta şu şekilde: https://www.epey.com/monitor/karsilastir/956149-964447/msi-g272qpf-e2_lenovo-legion-r27qe/

Çektim bende bi tane hadi hayırlısıyla ölü pikselsiz gelir umarım 450 cd parlaklık canavar bişey kağıt üstünde 10800 tllik rog ile aynı bildiğin

I

Ayrıca, Monitörlerin Karşılaştırmaları Kağıtta şu şekilde: https://www.epey.com/monitor/karsilastir/956149-964447/msi-g272qpf-e2_lenovo-legion-r27qe/
Hocam epeyden neyin kağıdına bakıyorsun adam gibi önemli bişe yazmıyorki epeyde daha ayrıntılı sitelerden bak

Milletin şu nit fetişini anlayamıyorum gözleri bedava buldunuz galiba arkadaşlar napcaksınız %100 parlaklıktamı kullancaksınız 450 nitlik cihazı 😃😃 400 nitlik monütörü yüzde 70 de kullanıyorum 280 nit yapıyor bunun fazlası gözlere cidden rahatsızlık ve hasar verir uzun süre kullanımda
Sadece nite bakarak güzel cihaz diye oluşmasın kafanızda

Son düzenleme:
Şu an piyasada en ucuz ve kaliteli denebilecek IPS 2K monitör denebilir. Ama 7K - 8K bandında farklı alternatif bulunabiliyor. Bu yüzden "Bedava! herkes kapışsın" diyemem. Ama 4300TL olduğunda çökebilseydik tadından yenmezdi. :)

Monitörü eline ulaşan bir arkadaş servis menüsünden panel modelini öğrenip yazarsa gerekli tüm detaylı bilgileri öğreniriz. Geçen sene de indirim diye amazondan lg ultragear g-sync monitör aldık 1ms mprt denen monitörün paneli auo m270han02.6 model berbat bir panel çıktı.14ms gecikme süresi var . Yani monitör öyle yazdıkları özelliklere göre değil panel üreticide kimi tercih etmiş o na göre alınır. Aynı LG bir harf değişkliği olan modelinde kendi kaliteli panelini kullanırken bu modelde gitmiş çinli paneli tercih etmiş.

Ekler

• WhatsApp Image 2024-10-04 at 17.55.08.jpeg
    WhatsApp Image 2024-10-04 at 17.55.08.jpeg
    376.4 KB · Hit: 157
Son düzenleme:
bende ekran kartı olarak 4050 var buyuzden oyunları 1080 p açarsam ekranda nasıl sıkıntılar oluşur

Mobile rtx 4060 8gb var laptop da işlemci i7 14700hx ram 32gb ssd 2 tb display to usb c üzerinden sorunsuz kullabilir miyim acaba?

Cokta uygun değil ederi 7000 max

Faturasi olusturuldu ve urun kargoya verildi.

Kargolandı yarın paneli falan atarım arkadaşla

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,067
Üyeler
184,565