❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
4060 mobile için 2K monitör pek tavsiye etmem hocam. Sorunuza gelecek olursak kullanabilirsiniz diye biliyorum.
neden tavsiye etmezsiniz biraz anlatır mısınız lütfen

neden tavsiye etmezsiniz biraz anlatır mısınız lütfen
Hocam 4060 biraz yetersiz kalıyor gibi 2K için. Özellikle alınan bir laptopun en az 3 5 sene kullanılacağını düşünürsek bence 1080p almak daha mantıklı 4060 mobile için. Hatta bana kalırsa 4060 desktop için de.

Hocam 4060 biraz yetersiz kalıyor gibi 2K için. Özellikle alınan bir laptopun en az 3 5 sene kullanılacağını düşünürsek bence 1080p almak daha mantıklı 4060 mobile için. Hatta bana kalırsa 4060 desktop için de.
Yani ben zaten genel olarak netflix ve lol valo cs falan oynuyorum nadiren god of war ve the last of us gibi ağır oyunları oynuyorum ona rağmen dediğinizi mi yapmalıyım sizce?

Yani ben zaten genel olarak netflix ve lol valo cs falan oynuyorum nadiren god of war ve the last of us gibi ağır oyunları oynuyorum ona rağmen dediğinizi mi yapmalıyım sizce?
Hocam alırsanız netflix için iyi olur ama gow, tlou gibi oyunlarda derde girer bilgisayar. İleriyi de düşünerek ben olsam 1080p alırdım. Karar sizin tabi.

Hocam alırsanız netflix için iyi olur ama gow, tlou gibi oyunlarda derde girer bilgisayar. İleriyi de düşünerek ben olsam 1080p alırdım. Karar sizin tabi.
tamam son olarak bir tavsiyenize daha ihtiyacım var sizce https://pckolik.com/tr/products-det...p-rgb-flat-gaming-monitor?ref=akakce&v=1.59.8 bu monitörü mü almalıyım yoksa https://www.hepsiburada.com/lenovo-...7c5gac1tk-p-HBCV00006ZZZ54?magaza=Hepsiburada bunu mu arada 1800 tl fark var üniversite evine alıcam yatak başına netflix falan kullanımım size anlattığım gibi olucak cevaplarsanız sevinirim siz olsanız hangisini seçerdiniz ağır oyunlarda çözünürlüğü 1920x1080 yaparım gerekirse zaten ay da yılda bir oynuyorum ağır oyunları

Alayım derken Kasım indirim bildirisi geldi sjdodödşdşd

tamam son olarak bir tavsiyenize daha ihtiyacım var sizce https://pckolik.com/tr/products-det...p-rgb-flat-gaming-monitor?ref=akakce&v=1.59.8 bu monitörü mü almalıyım yoksa https://www.hepsiburada.com/lenovo-...7c5gac1tk-p-HBCV00006ZZZ54?magaza=Hepsiburada bunu mu arada 1800 tl fark var üniversite evine alıcam yatak başına netflix falan kullanımım size anlattığım gibi olucak cevaplarsanız sevinirim siz olsanız hangisini seçerdiniz ağır oyunlarda çözünürlüğü 1920x1080 yaparım gerekirse zaten ay da yılda bir oynuyorum ağır oyunları
+1800 sizi zorlamayacaksa lenovoyu alın geçin hocam pek düşünmeye gerek yok.

+1800 sizi zorlamayacaksa lenovoyu alın geçin hocam pek düşünmeye gerek yok.
anladım ben aradaki farka değer mi diye şüphe de kalmıştım siz öyle diyorsanız alıyorum lenovo yu teşekkür ederim ilginiz için

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
anladım ben aradaki farka değer mi diye şüphe de kalmıştım siz öyle diyorsanız alıyorum lenovo yu teşekkür ederim ilginiz için
Rica ederim hayırlı olsun, bu fiyata gerçekten güzel monitör.

2k da 1080p kullanma konusunda masaüstü diğer uygulamar veya free to play oyunlarda zaten çok sıkıntı çekmezsiniz. 3060 / 4060 / 6600 7600 özelinde konuşuyoırum ve artık bir çok görüntü ölçekleme teknolojisi var en kötüsü amd fidelityfx teknolojisi bile oyun içi 1080 çözürlüğü rahatlıkla 2k monitörün yerel çözünürlüğüne upscale edebiliyor nispeten yüksek 1080p çözünürlük upscale edildiği içinde görüntü kaybınız veya monitörün doğal çözünürlüğünü düşürmeye gerek kalmadan 1080p yi 2k ya upscale edebilirsiniz. 1080p monitörü 2k ya upscale etmek kötüdür fakat 2k monitörü 1080 çözünürlükten upsacele etmenin bir kaybı olmaz. fsr ve dlss harici her oyunda kullanabileceğiniz bu tarz performans odaklı çözümlerde mevcut.

Noldu fiyat artinca kimse dusuncelerini yada yabanci kaynaklardan bulduklari , edindikleri bilgileri paylasmiyor. Almadiniz mi yoksa

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,684
Üyeler
184,477
Son üye
ferhat8634
Geri