8-14 ekim amazon prime festivalinden de bir cacık çıkmazsa kasımı beklemek şart olur.Kasım indirimlerinde daha iyi biseyler düşeceğini bilen alim kardeşler beklemede görüyorum onlari
Aynen valaYok bu saatten sonra almam alamam...
kankam şimdi yokta indirim düşecekleri takip aldım düşecek diye hissediyorum şialksişas hislerim öyle diyorvar mı bir indirim asdgsa
valla r25-i30 kullanıyorum gayet güzel monitör, tamamen işimi görüyor. Bu monitöre de şans verilir illa ki. Fiyatı da fena değil.bu indirimse bu da indirim, 1k daha verin daha iyisini alın legion alanların yazık kafanıza valla
olması gereken fiyat indirimden sayılmaz atığım model ile karşılaştırılınca 6800den fazla etmezvalla r25-i30 kullanıyorum gayet güzel monitör, tamamen işimi görüyor. Bu monitöre de şans verilir illa ki. Fiyatı da fena değil.
Daha iyi olduğunu hangi bilgiye dayandırıyoruz?bu indirimse bu da indirim, 1k daha verin daha iyisini alın legion alanların yazık kafanıza valla
Daha demin satın aldım hiçbir problem olmadı taksit olayını bankadan yapmak daha mantıklı gibi. Msi mag 245r dan geçeceğim. Ne zamandır kovalıyordum 2k monitör. Konu için teşekkürler hocam.Dün hepimiz almıştık iptal oldu. Şuan vade farksız 3 taksitle sepette 6.800 TL. Muadillerine göre halen uygun. İptal olacağını sanmıyorum. https://app.hb.biz/GoqMCpZP3lti