Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Mustafa TURNA
Kasım indirimlerinde daha iyi biseyler düşeceğini bilen alim kardeşler beklemede görüyorum onlari

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emir
Bu dünyada onurum haysiyetim her şeyden daha üstündür. Hepsiburada şuan gene 4.2k yapsa almam çünkü gözümde ucuz ürüne çok alım oldugunu görünce uyanıklık yapıp iptal ediyorlar yanlış fiyatlandırma diye tamamen yalan ve dolan ardından daha çok kar elde edebilmek için yüksek fiyata tekrar koyuyorlar bizlerde bir koyun gibi güdülüyor hülüggggg diye hücum ediyoruz. Bazı hatalar affedilmemeli ve cezasız kalmamalı boykot gibi ben hepsi burada'dan daha ürün almam alırsamda her zaman bu iptal olayındaki hepsi burada gözümün ucunda olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Furkan Sünney
G24 20 den geçmeye değer mi ? 4070 super var 2k çok fark ediyor mu ki ? Eu4 pubg cs go oynuyorum.

ConquerorXIV

80+ Gold

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert Can

ConquerorXIV

80+ Gold
valla r25-i30 kullanıyorum gayet güzel monitör, tamamen işimi görüyor. Bu monitöre de şans verilir illa ki. Fiyatı da fena değil.
olması gereken fiyat indirimden sayılmaz atığım model ile karşılaştırılınca 6800den fazla etmez

mantania

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mehmet Can SAĞLAM
Freesync premium destekliyor mu? RX 6650 XT Kullanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
can
hepsişurada'yı uyandırdınız. adamlar yeni bir monitör olan ürün için lansman fiyatı koydu burada "ohaaaa bu fiyatta bir yanlışlık olmalıııı kapınnnnn koşunnnn" diye verdiniz yangını verdiniz yangını :kekw:

adamlar da "ulan çok ucuz koyduk galiba, hemen fiyatı yanlış girdik diye palavra sıkıp şunların ürünleri iptal edelim sonra biraz üstü fiyata tekrar koyalım" dediler. muahaha

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Can İmir
Dün hepimiz almıştık iptal oldu. Şuan vade farksız 3 taksitle sepette 6.800 TL. Muadillerine göre halen uygun. İptal olacağını sanmıyorum. https://app.hb.biz/GoqMCpZP3lti
Daha demin satın aldım hiçbir problem olmadı taksit olayını bankadan yapmak daha mantıklı gibi. Msi mag 245r dan geçeceğim. Ne zamandır kovalıyordum 2k monitör. Konu için teşekkürler hocam.

Top Bottom