❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
ben 25" 240hz oddyssey g4'den buna mı geçsem kararsız kaldım açıkcası. Profilimdeki sistemin hakkını bu monitör verir ancak, ama philips 4k oled tv de 4k da oynuyorum ikisi de iyi aslında ama bilemedim, 6k'ya g4 okutacağım birini tanıyorum ama :D
G4 fe online oyunları oynayıp tv de hikayeli oynarsın iş biter

Lenovo tekniğe durumu sordum. Monitör de böyle bir durumun yaşanabileceğini söyledi. Servise gönderip değişim sağlanabileceğini söyledi veya iade edin dedi. İade daha kısa bot süre alacağı için iade edeceğim. Monitör de böyle bir problem olabileceği teyit edildi arkadaşlara ama sanırım tekrar alacağım
Hocam sorun neydi takip ettim ama anlamadim. Ne gibi bir problemle karsilasipta sorun oldugu firma tarafindan saptandi. Sindi eve gececegim cihaci kontrol edecegim.

Sıkışık piksel deniyor ona (stuck pixel). Hafifçe üstüne sağına soluna bastırın. Olmazsa farklı renklerde biraz açık tutun. Düzelmezse iade edersiniz. Dediklerim denemeye değer.
Hepsini denedim bir türlü düzelmedi iadeye yolladım. Kısmet değilmiş

arkadaşlar herkes şu anki fiyattan (6.799tl) mi aldı? şu anki fiyatıyla hala sipariş verilir mi acaba? ayrıca ölü piksel çıkması neden bu kadar rahatsız ediyor sizi çok küçük gözükmüyor mu ölü piksel

arkadaşlar herkes şu anki fiyattan (6.799tl) mi aldı? şu anki fiyatıyla hala sipariş verilir mi acaba? ayrıca ölü piksel çıkması neden bu kadar rahatsız ediyor sizi çok küçük gözükmüyor mu ölü piksel

Evet herkes 6,799 tl fiyatıyla sipariş verdi.

Hocam sorun neydi takip ettim ama anlamadim. Ne gibi bir problemle karsilasipta sorun oldugu firma tarafindan saptandi. Sindi eve gececegim cihaci kontrol edecegim.
Monitör açılıyor ışığı yanıyor ama görüntü gelmiyor. Masaüstü gelmiyor. Gri ekranda kalıyor yani. Böyle bir durumun yaşanabileceğiniz söyledi direk

Extreme modda kullanmamanız lazım zaten. O modlar monitörlere 1ms pazarlaması için konuluyor.

Valla extreme seçeneğini silme şansım olsa silerim, diğer modda kullanınca kazıklandım hissi yaşıyorum :)

Evet ben de açtım monitörü, mavide tek bir ölü piksel çıktı. Onun dışında bir şey yok sızma veya ölü piksel olarak. Pek rahatsız edici bulmadım şimdilik ama ikinciyi de söylemiştim zaten; o da gelsin bakalım duruma 😁

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri