Bu laptop alınır mı?
Ve buna uygun SSD varmıdır
Ve buna uygun SSD varmıdır
Battery draining ne demekAlınır. Attığınız model 230w adaptör ile geliyor battery draining olmaz.
Şarjda batarya azalması, adaptör yetmemesi. Benim laptop 170w adaptör ile geldiğinden battery draining oluyor lenovo servisinden 230w şarj isteyeceğim en kötü servisten satın alacağım.Battery draining ne demek
Peki 7840 hs ile 8845 hs arasında çok fark varmı 1 k ucuza 7840 hs varŞarjda batarya azalması, adaptör yetmemesi. Benim laptop 170w adaptör ile geldiğinden battery draining oluyor lenovo servisinden 230w şarj isteyeceğim en kötü servisten satın alacağım.
hocam o nasıl anlaşılır bende var mıdır mesela nasıl anlayabilirimŞarjda batarya azalması, adaptör yetmemesi. Benim laptop 170w adaptör ile geldiğinden battery draining oluyor lenovo servisinden 230w şarj isteyeceğim en kötü servisten satın alacağım.
Link?Peki 7840 hs ile 8845 hs arasında çok fark varmı 1 k ucuza 7840 hs var
Laptopu ağır yüke sokun, eğer batarya azalıyorsa, klavye ışığı arada sönüp tekrar yanıyorsa evet vardır.hocam o nasıl anlaşılır bende var mıdır mesela nasıl anlayabilirim
Link?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Laptopu ağır yüke sokun, eğer batarya azalıyorsa, klavye ışığı arada sönüp tekrar yanıyorsa evet vardır.
Eski nesil LOQ 7840HS olan alınmaz.
Ssdi nasıl ekliyecğiz ve bunun okuma yazma hızlarını. Nerden öğrenebilirimEski nesil LOQ 7840HS olan alınmaz.
SSD yuvası sadece 1 tane var.Ssdi nasıl ekliyecğiz ve bunun okuma yazma hızlarını. Nerden öğrenebilirim
Hayır boşta M2 slotu varTek yuva SSD var.
Ben baktım internetten anakartına göremedim.Hayır boşta M2 slotu var