UstaMapusta
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Arkadaşlar temunun minimum sipariş limitini nasıl atlatacağım olmuyor
Hocam siz alacak mısınız ? 670 TL limit için ne eklemeyi düşünüyorsunuz sepete ?sizin attığınız yerine slipli olan daha mantıklı değil mi
mavisine bakın hocamHangisi hocam?
Bende 700 gözüküyor o anlamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pos kağıdı hocam, her yerde bulursunuz.
yukarıdaki arkadaşın tavsiyesine uyarak 4 tane ekleyip ödeme ekranında 2ye düşürdüm iptal olur mu acaba ?Hocam siz alacak mısınız ? 670 TL limit için ne eklemeyi düşünüyorsunuz sepete ?
420tl ödeme yaptımmavisine bakın hocam
yukarıdaki arkadaşın tavsiyesine uyarak 4 tane ekleyip ödeme ekranında 2ye düşürdüm iptal olur mu acaba ?
hocam 670 tl altı gönderilmiyecektir diye uyarı çıkıyor ama gönderiyolar mı?Rastgele bir şey ekleyin ödeme adımında miktarı seçerken 0 yapıp evete tıklayınca oluyor
Uygulama üzerinden mi aldınız? Ben yapıyorum düşürüyorum olmuyor yinede. Ve ne aldınız ekstradan? 2 adet mi aldınız aynı üründenmavisine bakın hocam
yukarıdaki arkadaşın tavsiyesine uyarak 4 tane ekleyip ödeme ekranında 2ye düşürdüm iptal olur mu acaba ?
420tl ödeme yaptım
Süpermiş ozaman teşekkürlerKartuş yok, ısı ile çalışıyor pilli. Konuda her şeyi yazdım.
Minimum sipariş limitini nasıl aşabileceğimizi de yazar mısınız? 150 liralık şey için 1100 ödetmek istiyorKartuş yok, ısı ile çalışıyor pilli. Konuda her şeyi yazdım.
Daha ucuz ve kağıt geliyor yanında arkadaşlar