❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Siz aldığınızda benim mouse dan haberim yoktu. Bende 1200 e alıcaktım param olmayınca M7 Pro almıştım baktım apex çıkınca onu aldım. En başından beri 159P önerdim ben. 159 Pro çok pahalı kalıyordu. (Diğerlerini görmeden önce ucuzdu)
Bu arada ağlamak gibi olmasın da o ekstra indirim promosyonu bana gelmiyor hani gelse fareyi bulamasam neyse her türlü sinirime %20 indirim ile alır geçerdim.
Nasıl alıyoruz hocam ekstra indirimi
Promosyonlardan "ekstra indirim seni bekliyor"dan.

Neye göre ekstra indirim promosyonu ya hiç gelmedi

Hem
Bu arada ağlamak gibi olmasın da o ekstra indirim promosyonu bana gelmiyor hani gelse fareyi bulamasam neyse her türlü sinirime %20 indirim ile alır geçerdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O tamamiyle şans bana da gelmedi. Bana m7 pro için vermişti onu almıştım. (ön sipariş gecikmeli ürün sayesinde kargoya verilmedi iptal edip apex e yetiştim. O zamandan beri bana da vermiyor verse alırım.)

Hocam ekstra indirim ile 614 tl geldi ama vergi hariç alınır mı yine 159pro 8k dongel ve şarj cihazlı hali ile ?

Neye göre ekstra indirim promosyonu ya hiç gelmedi
Algoritmaya göre alacağın ve inceleyeceğim ürünlerle etkileşime giriyorsun sonra bazı indirim bildirimini ekranına veriyor tıklıyorsun listede istediğin ürün varsa ekstra %30-40 indirim yapıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,146
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri