MamiKK
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,166
Bune kanka ya 600 lira ne ya
Bune kanka ya 600 lira ne ya
Siz razer kullanmamissiniz belki de sizin mouse razer dan daha iyi bu konuda çünkü razerda çok sorun yaşayan olmuş ki ztn 4k ve üstü dehşet bir şekilde pili sömürüyormusEvet bir çok oyunda sorun var ama Valorantta 8khz de bir sorun görmedim
Bir arkadaş sormuş, satıcı da hangi rengi istersiniz diye karşılık vermiş hocam.Oldu balkonu da salona alalımmalesef az satan renkleri koyuyor
ahb abihayır maalesef d
Kazık bak adam 600 e almış vergi dahil iade etmiş sonrahocam yuzde 20 indirimli hali 655 şuan vergiyle 1150 tl. kazık mı sence
evet ya wefgmkwnjl o ekran O EKRANI İSTİYORUMahb abigifli ekran için ne uğraştık öğlenden beri
hocam 159p ye bende 1400 verdim amazondan. Pro aldım diye avutabilirsiniz bence kendiniziBune kanka ya 600 lira ne ya
Razer 8K zaten dönemine göre tutmayan ve daha fazla sorunlu bir mouse. Razer'in kablosuzlar kaliteli bence en azından malzeme kalitesi.Siz razer kullanmamissiniz belki de sizin mouse razer dan daha iyi bu konuda çünkü razerda çok sorun yaşayan olmuş ki ztn 4k ve üstü dehşet bir şekilde pili sömürüyormus
Turuncu alabildim 750tl yeevet ya wefgmkwnjl o ekran O EKRANI İSTİYORUM