MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,237
https://www.temu.com/tr/-m7-pro-dua...aptop-pc-oyuncusu-için-g-601099557455610.html bana 600e falan geldilink var mı merak ettim mouse u
https://www.temu.com/tr/-m7-pro-dua...aptop-pc-oyuncusu-için-g-601099557455610.html bana 600e falan geldilink var mı merak ettim mouse u
tip olarak biraz kaba duruyor ama kaliteli baya
Onun da stoğu gelicekManyetik switch olsaydı 10 saniyede biterdi o stok herkes 10'ar tane alırdı çok ciddiyim.
Bu 700 den 800 e şimdi 900 e çıkmış.
manyetik switch stoğu gelcek derken öyle bir şey mi dediler ki sanaOnun da stoğu gelicek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu 700 den 800 e şimdi 900 e çıkmış.
Belki vahiy gelmiştir hocammanyetik switch stoğu gelcek derken öyle bir şey mi dediler ki sana
Benim iş kolay ben adresinin yanına parantez içinde yurdun ismini de yazıyorum yurdu da bulamıyorsa gitsin işi bıraksın.Adresim yanlış veya hatalı girilmiş Aras Kargo arkadaşa göre, yemin ederim bıktım bunların yalanlarından
Vahiy geldimanyetik switch stoğu gelcek derken öyle bir şey mi dediler ki sana
hangi markadan girecek kanka söyle de yatayım web sitesindeVahiy geldifiyatı da 980tl olucak
Ya şimdi küfredip ban yemek istemiyorum da, yer uzak ya da ters geldiği için hatta üşendiği için bile adres yanlış demiş olabilirler.Adresim yanlış veya hatalı girilmiş Aras Kargo arkadaşa göre, yemin ederim bıktım bunların yalanlarından
Haritadan arabayı görebiliyorum, saat 3ten beridir şubenin önündeydiYa şimdi küfredip ban yemek istemiyorum da, yer uzak ya da ters geldiği için hatta üşendiği için bile adres yanlış demiş olabilirler.
kargo merkezi var evın yakınında adamlar cok rahatlarHaritadan arabayı görebiliyorum, saat 3ten beridir şubenin önündeydi
İadeye vereyim mi şimdi adam iade için arkaplanda birşeyler ayarlamış olabilir mi acaba?Para iade oluyor felan dediler sevindik o kadar destekle konuştum övgüler yağdırdım "size elimden gelen herşeyi yapacağım" dedi birkaç dakika gitti geldi birşeyler ayarladım dedi kabul ediyor musunuz dedi evet dedim sonra mesaj geldi "iade talebiniz alınmıştır" verecez artık iadeye yapacak bir şey yok