Recaizade Mahmut Ekrem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 990
Yok, olay beleşçiler.Şimdi olay ne üretim durmuş. Bu sabah almıştım iptal olur mu? Veya iptal etmem için bir neden var mı?
Yok, olay beleşçiler.Şimdi olay ne üretim durmuş. Bu sabah almıştım iptal olur mu? Veya iptal etmem için bir neden var mı?
kardeşim apexte mi yaptın bu olayı neyde yaptın sürekli yaptığın bir şey miYa ben Temu'dan onayı almışım, size ne oluyor ben o kısmı anlayamıyorum. Ben parayı gasp mı ettim?
Alıp uçakta iade edenler miYok, olay beleşçiler.
Evet.Alıp uçakta iade edenler mi![]()
uçakta iade edenler mi varmış beni bile şaşırttılar ben en azından gelmesini bekliyordumAlıp uçakta iade edenler mi![]()
Pro su şuan 600tl bende de ama apex aldım fazlaya gerek yokApex için konuşuyorum ürünü beleşe getirmeye çalışmayın ürün zaten beleş.
İşte adaletHahahaha nice moderatorler dolandiricilar yerine buna karşı duran adami banladi helal olsun
Moderatorler de haklı buluyor olabilir özgür bir dünyaHahahaha nice moderatorler dolandiricilar yerine buna karşı duran adami banladi helal olsun
Dostum bu rahatlığın sebebi ne ? yaptığın kötülüğü açıkça paylaşıyorsunuçakta iade edenler mi varmış beni bile şaşırttılar ben en azından gelmesini bekliyordum
kurallar belli eğer sözlü hakaret vs. etmiş ise ceza yer ben forum kurallarında temu da aldığı ürünü iade edip ürün kendisinde kalanlar banlanır diye bir şey okumadımHahahaha nice moderatorler dolandiricilar yerine buna karşı duran adami banladi helal olsun