❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
valla hocam 3 gün arayla söyledim paketler ayrı ayrı çıktı biri havalimanın uçağı bekliyor öteki daha havalimanına gitmedi fln temsilcilerde sorun olmaz diyor gümrükte kalırsa bir şekilde paramı geri isterim :D
bende aynı şekil 4 5 kişiden ayrı kanıt aldım hadi biri bilmiyordu kalan 4 kişi ve üst yetkili de mi bilmiyor her türlü geri isterim yani

valla ben de çektim beyazından, müşteri hizmetleri kod vermedi bir türlü zorla yüzde 20 kod alabildim. yanına bir tane de tablet kalemi ekleyip aldım sipariş kısmında eklediklerimin bir kısmını sildim.

açıkçası iki klavye alcaktım fakat izin vermedi siyah ve beyaz almama bir türlü yolunu bulamadım bunun bir yöntemi var mı ?
ödeme kısmında iki tane ekleyebiliyordum ama iki tane beyaz almak istemedim haliyle.
Nasıl aldınız kodu ben istiyorum istiyorım vermiyorlar

Ben hem klavye hem de mouse aldım. Teslimat adreslerini farklı girdim :D

Birisi eve gelecek diğeri şirket adresime teslim edilecek :D

1730754531522.png

şimdi 6. kez müşteri hizmetlerine yazıyorum bu sefer temsilci gördüğüm kadarıyla zaten ayrı paketlerde gelmektedir diyor kafayı yemelik durum valla:D

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-05 000936.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-05 000936.png
    4.8 KB · Hit: 64
şimdi 6. kez müşteri hizmetlerine yazıyorum bu sefer temsilci gördüğüm kadarıyla zaten ayrı paketlerde gelmektedir diyor kafayı yemelik durum valla:D
Hocam düzgün bir gelişme olursa banada haber edermisiniz ben şimdi yatıyorumda yarın sınav var.

Hocam düzgün bir gelişme olursa banada haber edermisiniz ben şimdi yatıyorumda yarın sınav var.
haber ederim hocam valla tek tek gönderildiğini söyledi ama bakacağız umarım sorun çıkmaz az önce başka biri de tek tek gönderildiğini mi yoksa tek paket halinde mi gönderildiğini sormak için tekrar müşteri temsilcisine yazdım şansa aynı adam geldi ve efendim sizinle az önce konuşmuştuk diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşımda aynı klavye var ses olarak bu ürün çok çok daha iyi olacaktır yerinizde olsam geçerdim oyunlarda bunu kullanırsınız en kötü optik switch gecikme süresi olayı falan

cuma aldım hala hava alanına tasınıyor dıyor
cumartesı aldıgım apexı daha yenı şımdı guncelledıler tedarik edılıyordan onuda havaalanı deposuna tasınıyora çekmişler aynı anda gelirse sorun cıkabilir sanki

hocam kafayi yicem umarım gelir ayrı ayrı sipariş hepsi ama

arkadaşlar son aldığım bilgiye göre sanırım havaalanı deposuna gidene kadar aynı paket içerisinde gidiyor havaalanında ayrılıyor böyle bir çıkarım yaptım çünkü nakil halindeyken ne zaman desteğe yazsam siparişler birleştirilip aynı pakete konmuştu. Şimdi uçağı beklerken 3 kere garantiye almak için sordum ve hepsi paketler ayrı ayrı gelecek ürünler farklı kutuda aynı kutu içerisinde gelmeyecek gibi mesajlar aldım. sanırım garantideyiz ama ben hala emin değilim 4. turu sorsam mı ? :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri