hocam 1080p 360hz al geç lol valoda takıl keyfine bak2k yı hangi oyunda kullanacağım ki. Forza 5 dısında birde ekran kartım 2k da çok performans gösterebşlirmi sanmıyorum
Buda doğru. Gow ragnarok mesela ultra her şey açık + dlss 105 fps oynuyorum 240hz alsamda fark etmicek sanırsam. Ha birde 2k geçeceğim için bu fps değeri 60-70 lere düşecek yanlış bilmiyosam bu yüzden 380hz daha mantıklı zaten valocuyumdostum 2k 240 hz alsan bile dlss açık şekilde ultra ayarlarda hikayeli oyunların çoğundan 240 fps alamayacaksın arkadaşların dediklerinde dikkate alınabilecek bir durum yok. FPS oynuyorsan 1080 full Story oynuyorsan 2K.
al geç kafanı kurcalamaya değmez.Buda doğru. Gow ragnarok mesela ultra her şey açık + dlss 105 fps oynuyorum 240hz alsamda fark etmicek sanırsam. Ha birde 2k geçeceğim için bu fps değeri 60-70 lere düşecek yanlış bilmiyosam bu yüzden 380hz daha mantıklı zaten valocuyum
Öyle yapacağım. Asus rog strix 380hz modeli var umarım 1-2 ay fiyatı uçmaz. Anca alabilirimFPS oyuncusu için kesinlikle yüksek HZ. 360 ile 240 arasında ciddi fark var.
Ucuz değil ki.Öyle yapacağım. Asus rog strix 380hz modeli var umarım 1-2 ay fiyatı uçmaz. Anca alabilirim
Bu neden ucuzASUS 24,5" ROG STRIX XG259QNS 1Ms 380Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24,5" ROG STRIX XG259QNS 1Ms 380Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
2k Tercih etmelisiniz hocam.Arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var. Öncelikle sistemim 7500f 1x32gb ram ve 4060 ti 16gb. Genel olarak lol ve valorant oynuyorum. Sevdiğim bir hikayeli oyun yeni seri çıkarsa oynarım yani nadiren demek. Arada bir forza 5 girer çıkarım haftada 1-2 saat. Anlayacağınız üzere genelde valo oynuyorum birazda profosyonel ranklar immo+. 360hz daha mantıklı geldi, fakat geleceğe dönük olması adına 2k da mantıklı geliyor ilerde 5070 falan çıkar alabilirim diye. Sizce ne yapmalıyım
Dell al benden tavsiye adamlar bu işi yapıyor çok monitör kullandım top seviye ASUS, MSI dahil, Dell bi ayrı. Bende 27 inç 360Hz var 12K'ya şuan satılıyor, 24.5 inç'i biraz daha pahalı.Öyle yapacağım. Asus rog strix 380hz modeli var umarım 1-2 ay fiyatı uçmaz. Anca alabilirim
Bu neden ucuzASUS 24,5" ROG STRIX XG259QNS 1Ms 380Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24,5" ROG STRIX XG259QNS 1Ms 380Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
27 inç valo gibi oyunlarda sorun olurmuDell al benden tavsiye adamlar bu işi yapıyor çok monitör kullandım top seviye ASUS, MSI dahil, Dell bi ayrı. Bende 27 inç 360Hz var 12K'ya şuan satılıyor, 24.5 inç'i biraz daha pahalı.
2 260Arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var. Öncelikle sistemim 7500f 1x32gb ram ve 4060 ti 16gb. Genel olarak lol ve valorant oynuyorum. Sevdiğim bir hikayeli oyun yeni seri çıkarsa oynarım yani nadiren demek. Arada bir forza 5 girer çıkarım haftada 1-2 saat. Anlayacağınız üzere genelde valo oynuyorum birazda profosyonel ranklar immo+. 360hz daha mantıklı geldi, fakat geleceğe dönük olması adına 2k da mantıklı geliyor ilerde 5070 falan çıkar alabilirim diye. Sizce ne yapmalıyım
Hocam valo için 60gr mouseye geçniş birisiyim. Hz yide önemsiyorum. Ayrıca sistemim 2k için bence yeterlide değil. O yüzden 360hz alacağım valods immo3 gördüm2K 180HZ MONİTÖRLE VALODA İMMO OLDUM E SPORCU DEĞİLSENİZ SAÇMA SAPAN KENDİNİZİ BİŞEY ZANNEDİP 1080P 500HZ MÖNİTÖRLERE PARA BAYILMAYIN İSTERSENİZ 1000HZ ALIN E SPORCULAR GİBİ OYNUYAMICAKSINIZ 240HZDEN SONRASI FULL GEREKSİZ ZATEN E SPORCU DEĞİLSENİZ ZATEN O E SPORCU ADAMLARA 120 HZ MONİTÖR VERSENİZ BİLE CANAVAR GİBİ OYNUYORLAR