ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,918
Bende 1400tl ye aldım ama sorunu var mı yokmu test edemiyorjm sistemim yok iadeye göndersem miÖdüyorlar
Bende 1400tl ye aldım ama sorunu var mı yokmu test edemiyorjm sistemim yok iadeye göndersem miÖdüyorlar
Bi' arkadaşının falan bilgisayarında test edemez misinBende 1400tl ye aldım ama sorunu var mı yokmu test edemiyorjm sistemim yok iadeye göndersem mi
hocam çok garip nasıl olur ya sürümden kazanmanın arttırılmış hali olabilir mi bu nüfus çok fazla 1 kişiden 20 birim kazanmak yerine 5 birim kazanıp 10 kişiye satmak gibiSize üzücü bi şey söyleyim, taobao gibi çin marketlerinde ak820 prolar 100-200çin yuanı yani 800-1000tl. Bu fiyattan bile kar ediyorlar, eu tarafına daha yüksek fiyatlarla konuluyor ürünler.
Evet çok fazla üretim var, ucuz işçilik vs vs. Euda 100-130dolardan sattıkları monsgeek m1ler taobaoda 35-45dolar:dhocam çok garip nasıl olur ya sürümden kazanmanın arttırılmış hali olabilir mi bu nüfus çok fazla 1 kişiden 20 birim kazanmak yerine 5 birim kazanıp 10 kişiye satmak gibi
Benimki de uçuşa geçmiş şok geçirdimHayret benim klavye uçuşa geçmiş![]()
Taobao sadece Çin'e mi gönderim sağlıyor?Evet çok fazla üretim var, ucuz işçilik vs vs. Euda 100-130dolardan sattıkları monsgeek m1ler taobaoda 35-45dolar:d
Hayır.Taobao sadece Çin'e mi gönderim sağlıyor?
Tr den alamadığımız kesin sanırım, nerelere gönderim sağlıyor?Hayır.
Değiştirirsiniz switchleriben elimde graywood v3 var diye, beyaz olanı aldım. siyah da graywood v3 gelirse üzülürdüm, setup siyah ama olsun![]()
Beyaz olanın switchleri farklı mı hocam. Ben ikisi aynı sanmıştımDeğiştirirsiniz switchleri
Farklı hocam Siyah Graywood beyaz ReaperBeyaz olanın switchleri farklı mı hocam. Ben ikisi aynı sanmıştım![]()