Amd rsr nvidia dsr mantığı

goksel53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
668
2k monitörüm var amd uygulamasından vsr ile monitörümü 4k yapıp öyle oyuna giriyorum ve grafikler gerçekten muazzam seviyeye çıkıyor nasıl oluyor bu 4k monitör almadan grafikler 4k seviyesine çıkıyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monitör almaya gerek kalmıyor galiba bu durumda ya da monitör alsam 4k daha da mı güzelleşir

Son düzenleme:
ben onu yapamıyorum nasıl yapıyorsunuz? Rsr yi açınca hiçbir şey değişmiyor

Bildiğin ekstra piksel ekliyor sanal sekilde. Böylelikle görüntü daha keskin oluyor. Şahsen ben fps oyunları oynadığım için 2k amoled monitörler pahalı oluyor o yüzden yüksek hz ips 1080p monitör tercihim oluyor ve dsr ile çözünürlük arttırıyorum.

ben onu yapamıyorum nasıl yapıyorsunuz? Rsr yi açınca hiçbir şey değişmiyor
özelden yaz hocam

Bildiğin ekstra piksel ekliyor sanal sekilde. Böylelikle görüntü daha keskin oluyor. Şahsen ben fps oyunları oynadığım için 2k amoled monitörler pahalı oluyor o yüzden yüksek hz ips 1080p monitör tercihim oluyor ve dsr ile çözünürlük arttırıyorum.
rdr2 4k da oynuyorum efsanevi gözüküyor valla baya işe yarıyor

amd uygulamasından ayarlar kısmına girip ekran seçeneğine giriyorsunuz ordan virtual super resolation u açıyorsunuz sonra monitörünüzü 2k veya 4k çözünürlüne yükseltiyorsunuz sonra oyuna giriyorsunuz

oyun ayarlarından çözünürlüğü yükseltmeyi unutmayın

Her sürümde oluyor mu hocam (Amd Sofrware sürümü )
amd uygulamasından ayarlar kısmına girip ekran seçeneğine giriyorsunuz ordan virtual super resolation u açıyorsunuz sonra monitörünüzü 2k veya 4k çözünürlüne yükseltiyorsunuz sonra oyuna giriyorsunuz

oyun ayarlarından çözünürlüğü yükseltmeyi unutmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,375
Üyeler
184,930
Son üye
nurullahblc66
Geri