❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Mesela programdan bazı harflerin rengini farklı yapabiliyor muyum? Bazılararı ARGB dedi o yüzden sordum RGB yazıyor ama.
Hocam var mı bir gelişme. Ben dakikalar sonra kavuşacağım dağıtıma çıkmış aras kargo. 8 inde teslim dediler harbiden 1 gün fire verdiler 9 unda teslim edecekler. Bu kadar hızlı olması gayet iyi oldu :)

Hocam var mı bir gelişme. Ben dakikalar sonra kavuşacağım dağıtıma çıkmış aras kargo. 8 inde teslim dediler harbiden 1 gün fire verdiler 9 unda teslim edecekler. Bu kadar hızlı olması gayet iyi oldu :)
Kargoda geliyor benimki. Yarın çalışsalar gelirdi de pazartesiye kaldı. Hayırlı olsun.

benim uçak 4 gündür uçuyor anlamadım gitti

Mesela programdan bazı harflerin rengini farklı yapabiliyor muyum? Bazılararı ARGB dedi o yüzden sordum RGB yazıyor ama.
Oluyor hocam bakın
1731145002002.png

Alıntıyı görüntüle

Yazılımından debounce time'ı 1'e alınca klavyenin gerçek performansı açıldı :D
Alıntıyı görüntüle
bunlar kablosuz testleri mi? güncel kullandığım klavyenin testleri 8ms 125.0000Hz çıktı iyi mi çok mu gecikmeli

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,773
Üyeler
187,569
Son üye
roser04
Geri