YiğitY.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 300
Sonunda la4 gündür uçuyordu helal olsun valla
Sonunda la4 gündür uçuyordu helal olsun valla
Hocam var mı bir gelişme. Ben dakikalar sonra kavuşacağım dağıtıma çıkmış aras kargo. 8 inde teslim dediler harbiden 1 gün fire verdiler 9 unda teslim edecekler. Bu kadar hızlı olması gayet iyi olduMesela programdan bazı harflerin rengini farklı yapabiliyor muyum? Bazılararı ARGB dedi o yüzden sordum RGB yazıyor ama.
Kargoda geliyor benimki. Yarın çalışsalar gelirdi de pazartesiye kaldı. Hayırlı olsun.Hocam var mı bir gelişme. Ben dakikalar sonra kavuşacağım dağıtıma çıkmış aras kargo. 8 inde teslim dediler harbiden 1 gün fire verdiler 9 unda teslim edecekler. Bu kadar hızlı olması gayet iyi oldu![]()
benim uçak 4 gündür uçuyor anlamadım gittiHocam var mı bir gelişme. Ben dakikalar sonra kavuşacağım dağıtıma çıkmış aras kargo. 8 inde teslim dediler harbiden 1 gün fire verdiler 9 unda teslim edecekler. Bu kadar hızlı olması gayet iyi oldu![]()
Oluyor hocam bakınMesela programdan bazı harflerin rengini farklı yapabiliyor muyum? Bazılararı ARGB dedi o yüzden sordum RGB yazıyor ama.
www.clickspeedtester.com
Benimde 2 gün oldu yeniyiz dahabenim uçak 4 gündür uçuyor anlamadım gitti
Hocam ne denediysem 3ms in altına düşemedimAlıntıyı görüntüle
Keyboard Latency Test (Scan Rate, Input Lag, Response) [New]
Keyboard latency test measures the input lag of your keyboard. It accurately calculates keyboard scan rate, key response time, polling rate.www.clickspeedtester.com
Yazılımından debounce time'ı 1'e alınca klavyenin gerçek performansı açıldı
Alıntıyı görüntüle
bunlar kablosuz testleri mi? güncel kullandığım klavyenin testleri 8ms 125.0000Hz çıktı iyi mi çok mu gecikmeliAlıntıyı görüntüle
Keyboard Latency Test (Scan Rate, Input Lag, Response) [New]
Keyboard latency test measures the input lag of your keyboard. It accurately calculates keyboard scan rate, key response time, polling rate.www.clickspeedtester.com
Yazılımından debounce time'ı 1'e alınca klavyenin gerçek performansı açıldı
Alıntıyı görüntüle
yeni üyeye vermiyo hocam bi iki sipariş yaptıktan sonra kolay ikna oluyolarmk bir indirim kodu alamadım ya, müşteri temsilcisi rebate100 yaz deyip duruyorsiz nasıl ikna ediyorsunuz bunları
Yok valla hocam yeni hesap açmam ve kredi tanımlaması 2dk sürdü temsilciye bağlı birazyeni üyeye vermiyo hocam bi iki sipariş yaptıktan sonra kolay ikna oluyolar