exist.one
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 406
asıl cevaplanması gereken şey dışında her şey cevaplanmış forumda![]()
asıl cevaplanması gereken şey dışında her şey cevaplanmış forumda![]()
Mekanik klavyede anti ghosting olmaz kiasıl cevaplanması gereken şey dışında her şey cevaplanmış forumda![]()
her mekanik klavye destekliyormu yani aynı anda 15 16 tuşa basmayı , sanmamMekanik klavyede anti ghosting olmaz ki
Destekler hocam membranda ghosting olmasının sebebi sinyallerin hepsinin aynı yol üzerinden gitmesi mekaniklerde her switch in kendi yolu var gibi bi mantık var diye biliyorumher mekanik klavye destekliyormu yani aynı anda 15 16 tuşa basmayı , sanmam
peki sinyaller bütün klavyelerde stabilmi?Destekler hocam membranda ghosting olmasının sebebi sinyallerin hepsinin aynı yol üzerinden gitmesi mekaniklerde her switch in kendi yolu var gibi bi mantık var diye biliyorum
Hocam zaten en fazla kaç tuşa aynı anda basıyoruz ki ben hiç ghosting yapan mekanik klavye görmedim kendim şuan 400 liralık havit klavye kullanıyorum bunda bile yok sınırsız %70 ine basıyorum algılıyor büyük ihtimalle mekaniklerin çoğunda ghosting olmazpeki sinyaller bütün klavyelerde stabilmi?
yani bütün klavyeler aynı düzeyde antighostingmi destekliyor
o zaman beni aydınlattığın için sana teşekkür ederimHocam zaten en fazla kaç tuşa aynı anda basıyoruz ki ben hiç ghosting yapan mekanik klavye görmedim kendim şuan 400 liralık havit klavye kullanıyorum bunda bile yok sınırsız %70 ine basıyorum algılıyor büyük ihtimalle mekaniklerin çoğunda ghosting olmaz
estağfurullah hocam inşallah yanlış bilgi vermemişimdiro zaman beni aydınlattığın için sana teşekkür ederim
Benim şuanki klavye de Ghosting var hocam ve mekanik? Nasıl olmuyor neye göre söylüyorsunuz bunu klavyem MUCAI MKA610BMekanik klavyede anti ghosting olmaz ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ghosting olmaz direkt
Oluyor kankam mekanik olmasıyla bir alakası yok yanlış bilgi vermemeye dikkat edelim.o zaman beni aydınlattığın için sana teşekkür ederim
hocam yapmaBenim şuanki klavye de Ghosting var hocam ve mekanik? Nasıl olmuyor neye göre söylüyorsunuz bunu klavyem MUCAI MKA610B
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oluyor kankam mekanik olmasıyla bir alakası yok yanlış bilgi vermemeye dikkat edelim.
Bende sipariş verdim boşver bu fiyata kaçmaz zaten muhtemelen yoktur böyle üst düzey bir klavyede Ghosting, ki varsa bilemiyorum yani.hocam yapmaAlıntıyı görüntüle
hocam peki bu enter tuşları yarım ya bunu tam yapmak için bir şey yapabilirmiyzBende sipariş verdim boşver bu fiyata kaçmaz zaten muhtemelen yoktur böyle üst düzey bir klavyede Ghosting ki varsa bilemiyorum yani.
Sanırım hayır, onu biraz kullanınca alışıyorsun elimdeki klavye 61 tuşlu ilk geldiğinde biraz zordu fakat artık alıştım.hocam peki bu enter tuşları yarım ya bunu tam yapmak için bir şey yapabilirmiyz