Utkan Bera
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
Konudan alakasız samsung 8gb 4800mhz cl40 1.1v ram'ime uyumlu ram ne önerirsin 8gb olucak şekilde. Uygun olursa çok iyi olurOlmaz, parçaları MSI zaten.
Konudan alakasız samsung 8gb 4800mhz cl40 1.1v ram'ime uyumlu ram ne önerirsin 8gb olucak şekilde. Uygun olursa çok iyi olurOlmaz, parçaları MSI zaten.
bütçeyi de +5k esnetebilirim bu aradaÖneri için çok teşekkürler, bu fiyata 4080li başka laptop bulmak zor gerçekten. Bu modeli ben de incelemiştim fakat ram 16gb yeterli olmaz diye düşünüyorum ve açıkçası sonradan ram eklemek ile uğraşmak istemiyorum, bir de panelin kalitesi de soru işareti oluşturuyor, sonuçta yaptığım iş de görsel odaklı. Bunları da değerlendirerek başka bir öneriniz var mıdır acaba?
12k ve 10k arası muhasebe işleri için kullanılacak (ramler gömülü olmasın)Milletin yanlış laptop önermesinden bıktım. Sizden sadece şunu istiyorum:
1) Bütçe
2) Kullanım amacı
3) Özel istekler (isteğe bağlı)
Bekliyorum.
12k ve 10k arası muhasebe işleri için kullanılacak (ramler gömülü olmasın)
Ustam adamsın lütfen el at 11 11 indirimlerini bekledim 50 bin e kadar 1tb depolamalı gaming laptopMilletin yanlış laptop önermesinden bıktım. Sizden sadece şunu istiyorum:
1) Bütçe
2) Kullanım amacı
Bekliyorum.
Kral bilgisayarı kapattım şimdi telefondan araması işkence gibi. Yarına atarım.Ustam adamsın lütfen el at 11 11 indirimlerini bekledim 50 bin e kadar 1tb depolamalı gaming laptop
Tamamdır hocam yarın hatırlatırım 2 aydır 11 11 i bekliyorum bide ayretten hepsi burada kartıma düzgün taksit yapmıyor başka platformdan olursa çok daha iyi olur şuanda düşündüğüm laptop ta buKral bilgisayarı kapattım şimdi telefondan araması işkence gibi. Yarına atarım.
bonus kartınız varsa teknosada geçerli 1k bonus kampanyası var yarın bitiyor kampanyaTamamdır hocam yarın hatırlatırım 2 aydır 11 11 i bekliyorum bide ayretten hepsi burada kartıma düzgün taksit yapmıyor başka platformdan olursa çok daha iyi olur şuanda düşündüğüm laptop ta bu
https://www.teknosa.com/hp-victus-1...rce=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.34.1
1 TB değil hepsi burada da 1 TB versiyonu var fakat kartıma taksiti çok faizli yapıyor
Hocam bu önerdiğiniz pcnin 17.3 inçlik versiyonuda var 4 bin tl daha pahalı bu sizin önerdiğinizin ekranını çok övmüşler acaba 17.3 inç olanında ekranı aynımıdır nits değeri yüksekmidir onundaGameGaraj kasa olarak MSI Sword kullanıyor, kesinlikle kötü bir kasa değil. ROG bunla rekabete girmiyor çünkü panel ve ekran kartı olarak geride. Omen'e karşı daha güçlü Slayer 4.
Bankkart hocam 6 ay a bölerse çok iyi olur ama 3 e de okeyimbonus kartınız varsa teknosada geçerli 1k bonus kampanyası var yarın bitiyor kampanya
Teknosa Kampanyaları, İndirimleri ve Fırsatları | Teknosa - Teknosa
Teknosa'nın en güncel kampanyaları bu sayfada seni bekliyor. Telefondan bilgisayara, televizyondan beyaz eşyaya tüm kampanyalar Teknosa'da!www.teknosa.com
35k bütçe amacım yazılım kodlama vs gündelik şeyler arada bir sadece fifa 25 o kadarMilletin yanlış laptop önermesinden bıktım. Sizden sadece şunu istiyorum:
1) Bütçe
2) Kullanım amacı
Bekliyorum.
Ustam adamsın lütfen el at 11 11 indirimlerini bekledim 50 bin e kadar 1tb depolamalı gaming laptop