beyaz olan sanırım kasadan emin olamadımO mesajı sana yazmadım hocam. Ben i5 14400f olanı aldım 7500f çok iyi işlemci ama ben uzun süre yükseltme yapmayacağımdan i5 14400f seçtim benchmarklarına burdan bakabilirsin:
beyaz olan sanırım kasadan emin olamadımO mesajı sana yazmadım hocam. Ben i5 14400f olanı aldım 7500f çok iyi işlemci ama ben uzun süre yükseltme yapmayacağımdan i5 14400f seçtim benchmarklarına burdan bakabilirsin:
Aslında kast ettiğim daha çok ürünün mevcut olduğu mağazalardan bize en yakın mağazaya kargolayıp oradan alacağımız mı yoksa direkt olarak eve mi kargoladıklarıydı. Aradım sordum direkt olarak eve kargoluyorlarmış mağazadan mağazaya kargolama söz konusu değilmişHocam öyle bir şey mümkün mü
Ben de sıradayım şu an umarım stok bitmezTelefonla sipariş ettim arkadaşlar sesli yanıt sisteminden 3 taksiti yaptım geçtim.
anakart degismeden 5 7500fli alıyom yaO mesajı sana yazmadım hocam. Ben i5 14400f olanı aldım 7500f çok iyi işlemci ama ben uzun süre yükseltme yapmayacağımdan i5 14400f seçtim benchmarklarına burdan bakabilirsin:
mağazaya gitmeniz gerekiyor mu almak içinTelefonla sipariş ettim arkadaşlar sesli yanıt sisteminden 3 taksiti yaptım geçtim.
Hocam ben de şimdi bu sistemi aldım telefonla siparişten umarım size de kalır vicdan azabı çekerim yoksa…AMD R5 7500F - RTX 4060 TI 16GB AMP - A620M-K DDR5 - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4060 TI 16GB AMP - A620M-K DDR5 - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam bu sistemi alıyorum son bi defa bakabilir misiniz? Kasa iyi midir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben de sıradayım şu an umarım stok bitmez
2. sıradayım ya bitmiyor sıraHocam ben de şimdi bu sistemi aldım telefonla siparişten umarım size de kalır vicdan azabı çekerim yoksa…
Gerekmiyor direkt eve kargolanıyormağazaya gitmeniz gerekiyor mu almak için
özelleştirme yaptınız mı?Hocam ben de şimdi bu sistemi aldım telefonla siparişten umarım size de kalır vicdan azabı çekerim yoksa…
sence alayım mı bekliyeyim misatış hattını arayın
Zor soru beğendiğin varsa al 4070 superler içerisinde beyaz kasa olan fena değilsence alayım mı bekliyeyim mi