- Reaksiyon skoru
- 924
Bilmiyorum ama uğraşma nakit alcaksan havale/eft ile al direk oluşturuyor siparişi ibana atarsınLan kartıgirmeye çalışıyorum açılmıyordu
Kayıtlı kart kısmı yok mu mediamarkta
Bilmiyorum ama uğraşma nakit alcaksan havale/eft ile al direk oluşturuyor siparişi ibana atarsınLan kartıgirmeye çalışıyorum açılmıyordu
Kayıtlı kart kısmı yok mu mediamarkta
Kullananların yorumlarına bak knk ben denk gelmedim genel olarak olumlu duruyordipses sorunu var diyolar doğrumudur
Yorumlarına bak knk ona göre karar ver ben fps için aldımFPS oyunu oynarken ses kasılır mi kullanan var mı?
Hayırlı olsunDeğerli bağlantılarım 70 kere f5 atmanın sonunca müthiş kulaklığımızı alabilmiş bulunmaktayım.
evetxantaresin kullandıgı kulaklık mı bu ?
ciddi misinDeğerli bağlantılarım 70 kere f5 atmanın sonunca müthiş kulaklığımızı alabilmiş bulunmaktayım.
Hocam ne zaman kullandınız aynı model mi çünkü hangi siteye baksam incelemeleri çok iyiİki ay kadar kullanmıştım, maalesef dip ses sorunu vardı bu modelde, o zamanlar baya konusu olmuştu. Eski Logi G733 kulaklığıma dönüp bunu satmıştım.
ciddi misin
knk başlığı düzelt istersen ara ara stok açıyorlar diye yine var stok![]()
CORSAIR Void Elite RGB Kablosuz Oyuncu Kulaklığı, 7.1 Surround, PC, PS4 Uyumlu, Beyaz (CA-9011202-EU) Fiyat & Özellik | MediaMarkt
CORSAIR Void Elite RGB Kablosuz Oyuncu Kulaklığı, 7.1 Surround, PC, PS4 Uyumlu, Beyaz (CA-9011202-EU) fiyatı ve özelliklerini iwww.mediamarkt.com.tr