Kesinlikle, benim için en önemlisi güzel gözükmesiydi ekranın ve @Fantastiktürk ü de baya darlamam sonucunda bu klavyeyi seçtim. Bu sabah baktığımda bu monitör hepsiburada'da kalmamıştı ve en ucuz 8k'dan satılıyordu, alamadığım için çok üzülmüştüm
Kesinlikle, benim için en önemlisi güzel gözükmesiydi ekranın ve @Fantastiktürk ü de baya darlamam sonucunda bu klavyeyi seçtim. Bu sabah baktığımda bu monitör hepsiburada'da kalmamıştı ve en ucuz 8k'dan satılıyordu, alamadığım için çok üzülmüştüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet, dediğim gibi @Fantastiktürk daha iyi anlatır ama lenovo çok daha başırılı bir panel ve deneyim sunuyor msi'a kıyasla, sadece 200 lira farkla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet, dediğim gibi @Fantastiktürk daha iyi anlatır ama lenovo çok daha başırılı bir panel ve deneyim sunuyor msi'a kıyasla, sadece 200 lira farkla
bitirdiler kampanyayı alamadım:S kart arıyodum %5 i bitirdiler simdi 7k geliyo visa bulsam bile, ucuza bi ekran alalım dedik ya sistem gelicek ekran yok
Arkadaşlar demin aldım, şu anda premium üyelerine sepette %5 indirim var, şu anda da visa kartlarına özel bir ek indirim var, ekstra 350 tl indirim geldi. Alıntıyı görüntüle
h.o bugün bi tanıdık almıştı test ettik falan 1 tane ölü piksel çıktı yukarı aşağı yapma biraz zor ama onun haricinde güzel monitör ghosting falan yok renk kalitesi falan normal