❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
3 kasım mağdurları olarak klavye elime ulaştı gümrükte dokunmamışlar bile sıfır kutu sesi ve görünüşü muhteşem aşık oldum almayan bin pişman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dehşetül vahşet bi şey bu
Gerçekten şu ana kadar deneyimlediğim en iyi klavye. Tuşların basım hissi, o çıkan sesin tatlılığı... Rampage, havit almayı düşünenler bunu alsın valla. Taş gibi klavye.

Hocam kolay gelsin bana böyle bir kampanya çıktı sizce mantıklı mı? klavyeyi almak istiyorum başka kampanya var mıdır?

Ekler

• b61a67b7-924a-41ae-87fd-e8b1bef82092.jpg
    b61a67b7-924a-41ae-87fd-e8b1bef82092.jpg
    208.8 KB · Hit: 90
  • WhatsApp Image 2024-11-15 at 15.46.45.jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-15 at 15.46.45.jpeg
    193.6 KB · Hit: 91
hocam klavyeyı normal kullanıyordum suan windows ve alt tuşları birbirine kaırşmış nasıl duzeltebilirim

Hocam kolay gelsin bana böyle bir kampanya çıktı sizce mantıklı mı? klavyeyi almak istiyorum başka kampanya var mıdır?
Arama yerine “Claim credit” yazarak 1 saat icinde siparis verirseniz kesin olarak %50 kredi odemesi olarak alabilirsiniz.

Arama yerine “Claim credit” yazarak 1 saat icinde siparis verirseniz kesin olarak %50 kredi odemesi olarak alabilirsiniz.
Sizin attiginizda sans faktoru var %50 ihtimalle %30 kredi odemesi alirsiniz.

Sizin attiginizda sans faktoru var %50 ihtimalle %30 kredi odemesi alirsiniz.
Hocam peki başka hangi türlü alabilirim ucuza?

Klavye elime ulaştı ancak sanki biraz geçikme var gibi ayar yapabileceğimiz bir yer var mı driverında göremedim.

hocam mouseları bedavaya getirmeye çalışmadım ama klavyede fiyat eşitleme talebinde bulunmuştum talep oluşturuldu yanıt gelmeyince desteğe yazdım destek tüm parayı iade etti :D
Şu desteğin eli ayarı yok var ya kafalarına vuracağım bunların dock bozuk Aj159 Pro tam iade için 1-2 hafta uğraştırırlar saçma sapan şeylerde tak diye tam iade verirler. Ben de kısmi iade verirler diye yazdım Aula F75'i beleşe getirdim yanlışlıkla.

Şu desteğin eli ayarı yok var ya kafalarına vuracağım bunların dock bozuk Aj159 Pro tam iade için 1-2 hafta uğraştırırlar saçma sapan şeylerde tak diye tam iade verirler. Ben de kısmi iade verirler diye yazdım Aula F75'i beleşe getirdim yanlışlıkla.
ben de anlamıyorum hocam temsilciden temsilciye değişiyor da arada da uçurum kadar fark var. Biri iade etmez uğraştırır diğeri dediğin şeyin doğruluğuna bile bakmadan "efendim sizi anlıyoruz bu sorun karşısında size ürün iadesiz para iadesi teklifinde bulunmak istiyoruz." tarzı şeyler söyler.

ben de anlamıyorum hocam temsilciden temsilciye değişiyor da arada da uçurum kadar fark var. Biri iade etmez uğraştırır diğeri dediğin şeyin doğruluğuna bile bakmadan "efendim sizi anlıyoruz bu sorun karşısında size ürün iadesiz para iadesi teklifinde bulunmak istiyoruz." tarzı şeyler söyler.
Sizin suçunuz yok ama bazıları beleşe getirmeye çalışabiliyor böyle konularda artık bizim Türkleri suçlamıyorum düzgün destek işe almayan beleşe işçi çalıştıran Temu'yu suçluyorum umurumda değil artık. Destekler o kadar kötü ki derdimi anlatmak için 2-3 saat uğraşıyorum adama Aula F75'in satıcısının hangi site olduğunu ya da kimliğini soruyorum adam klavye stokta var diyor ben onu mu sordum ...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,518
Üyeler
186,742
Son üye
BEsim7753
Geri