Rx590 furmark testi nasıl acil

Reaksiyon skoru
3
Arkadaslar 2800e rx590 alicam kutu fatura var furmark testi adam atti 5dk 78 derece iyi mi?

Ekler

• IMG-20241116-WA0007.jpg
    IMG-20241116-WA0007.jpg
    267.3 KB · Hit: 62
Fazla. Fakat fanı ne kadar kullanıyr, genelde az kullandığı için bu kadar ısınıyor amd radeon driverını indirin arayüzden fanı %65 yap öyle dene.

Valla cokta gozum tutmadi bu adami
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fazla. Fakat fanı ne kadar kullanıyr, genelde az kullandığı için bu kadar ısınıyor amd radeon driverını indirin arayüzden fanı %65 yap öyle dene.
Hic icini acmamis ama aldigindan beri termal macunlari falan ayni

Hic icini acmamis ama aldigindan beri termal macunlari falan ayni
Dediğim gibi fan kullanımı bazen 530-35 lerde çalışıyor sen onu %65 e çıkar o zaman dene ısılar 70-75 e düşüyorsa al yoksa bir bakım gerekeiblir karta. Birde kartın altında garanti bantları duruyor mu vidaların üstünde?

Duruyor da vazgectim baska sehirdeydi rx580 buldum bu degerler nasil?
Dediğim gibi fan kullanımı bazen 530-35 lerde çalışıyor sen onu %65 e çıkar o zaman dene ısılar 70-75 e düşüyorsa al yoksa bir bakım gerekeiblir karta. Birde kartın altında garanti bantları duruyor mu vidaların üstünde?

Ekler

• IMG-20241116-WA0002.jpg
    IMG-20241116-WA0002.jpg
    192.3 KB · Hit: 39
Bazen program hata yapabiliyor. GPU-Z isterse anlaşılır.
Hiç bu programın saptığını görmedima ma dediğin gibi gpu-z den kontrol etmesinde fayda var ama sahtelerini de normal yazılım ile gerçek gibi gösterebiliyor gpu-z de.

Hiç bu programın saptığını görmedima ma dediğin gibi gpu-z den kontrol etmesinde fayda var ama sahtelerini de normal yazılım ile gerçek gibi gösterebiliyor gpu-z de.
Kartın değerleri rx 580 8gb ile benzer. Stok ayarlar ile yapıldıysa. Vega 56 orijinal bıosta kullanırken Unigine Superposition testi yaptığımda Vega 64 olarak gözüküyordu.
GPU-Z'de Ekran kartının ismi değişebilir ama özelliklerinin değiştiğini görmedim.

Geri