xkraltr12345
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Hic icini acmamis ama aldigindan beri termal macunlari falan ayniFazla. Fakat fanı ne kadar kullanıyr, genelde az kullandığı için bu kadar ısınıyor amd radeon driverını indirin arayüzden fanı %65 yap öyle dene.
Dediğim gibi fan kullanımı bazen 530-35 lerde çalışıyor sen onu %65 e çıkar o zaman dene ısılar 70-75 e düşüyorsa al yoksa bir bakım gerekeiblir karta. Birde kartın altında garanti bantları duruyor mu vidaların üstünde?Valla cokta gozum tutmadi bu adami
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla cokta gozum tutmadi bu adami
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hic icini acmamis ama aldigindan beri termal macunlari falan ayni
Dediğim gibi fan kullanımı bazen 530-35 lerde çalışıyor sen onu %65 e çıkar o zaman dene ısılar 70-75 e düşüyorsa al yoksa bir bakım gerekeiblir karta. Birde kartın altında garanti bantları duruyor mu vidaların üstünde?
Bir dakika hem rx 570 hemde rx580 gösteriyor nasıl oluyor sahte kart büyük ihitmalle uzak dur.Duruyor da vazgectim baska sehirdeydi rx580 buldum bu degerler nasil?
Bazen program hata yapabiliyor. GPU-Z isterse anlaşılır.Bir dakika hem rx 570 hemde rx580 gösteriyor nasıl oluyor sahte kart büyük ihitmalle uzak dur.
Hiç bu programın saptığını görmedima ma dediğin gibi gpu-z den kontrol etmesinde fayda var ama sahtelerini de normal yazılım ile gerçek gibi gösterebiliyor gpu-z de.Bazen program hata yapabiliyor. GPU-Z isterse anlaşılır.
Kartın değerleri rx 580 8gb ile benzer. Stok ayarlar ile yapıldıysa. Vega 56 orijinal bıosta kullanırken Unigine Superposition testi yaptığımda Vega 64 olarak gözüküyordu.Hiç bu programın saptığını görmedima ma dediğin gibi gpu-z den kontrol etmesinde fayda var ama sahtelerini de normal yazılım ile gerçek gibi gösterebiliyor gpu-z de.
Duruyor da vazgectim baska sehirdeydi rx580 buldum bu degerler nasil?
Fan %32 senin baktığın GPU kullanım oranı.Berbat. %92 Fan load ile bu sicaklik kotu. RX580-590 arasinda hayati sevilmemis kart bulman cok zor, hepsi mining icin kullanildi. Zamaninda 750'e aldigim 580'i 6 ay icinde 4K'ya satmistim.