Mönitör Aparatı Nasıl Tamir Edilebilir

MİTSUKİ

80+
Reaksiyon skoru
4
Temudan almıştım önceki konumda var ztn iadesi oldu bunun bende kalabilceğini söylediler bunu nasıl tamir edebilirim veya istanbul içi neresi yapabilir

Ekler

• IMG_20241116_152732.jpg
    IMG_20241116_152732.jpg
    1.1 MB · Hit: 103
  • IMG_20241116_152755.jpg
    IMG_20241116_152755.jpg
    524.6 KB · Hit: 102
Sorunu ne ki

fotoğrafta gozukmemiş onu farkettim aşırı yamuk duruyor sıkmaayarlarını fln kullanım kılavuzuna gre baktım gurcaladım ama sağa doğru aşırı eğik
Bu arıza değil ki. Monitörü taktığın yer de dönüyor.

Ekler

• IMG_20241116_154221.jpg
    IMG_20241116_154221.jpg
    670.6 KB · Hit: 68
Şu okla çizdigim yer monitoru takinca sağa eğiliyor ordaki vidayı sıkmayı denedim düz tutup açmayı flnda ama olmuyor sağa yatiyor o yer
Gevşetip sıkar mısın tekrar? Vida mı yalama?

Şu okla çizdigim yer monitoru takinca sağa eğiliyor ordaki vidayı sıkmayı denedim düz tutup açmayı flnda ama olmuyor sağa yatiyor o yer
Çok sıkıntılı yer dikkat et ucuza aldın diye kalitesiz ürün kullanma monitör gider vidaları sıkıp gevşetirken monitörü tutarak işlem sağlayın

Gevşetip sıkar mısın tekrar? Vida mı yalama?
bilmiyorum o yer tartmıyor gibi çıkarınca monitoru kol düz duruyor ama ağırlık verince monitoru takınca yani eğiliyo vida sadace yukarı aşağı ayarlamaya yarıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok sıkıntılı yer dikkat et ucuza aldın diye kalitesiz ürün kullanma monitör gider vidaları sıkıp gevşetirken monitörü tutarak işlem sağlayın
bu monitorun kendi ayağı daha sıkıntılı gibi duruyor excalibur 200 hz 24 inc modeli

bilmiyorum o yer tartmıyor gibi çıkarınca monitoru kol düz duruyor ama ağırlık verince monitoru takınca yani eğiliyo vida sadace yukarı aşağı ayarlamaya yarıyor

bu monitorun kendi ayağı daha sıkıntılı gibi duruyor excalibur 200 hz 24 inc modeli
O zaten fena sıkıntı, sallanıyor çok. Düşürüp paneli kıran çok insan gördüm

excalibur ise berbat ayağı var evet north bayou bakmanızı tavsiye ederim

aparat çok kaliteli bir şey değil zaten ama uğraşsan tuturabilirdin orayı, yine de işte ne kadar güvenli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,644
Üyeler
189,307
Son üye
xlai
Geri