MİTSUKİ
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Bu arıza değil ki. Monitörü taktığın yer de dönüyor.fotoğrafta gozukmemiş onu farkettim aşırı yamuk duruyor sıkmaayarlarını fln kullanım kılavuzuna gre baktım gurcaladım ama sağa doğru aşırı eğik
Bu arıza değil ki. Monitörü taktığın yer de dönüyor.
Şu okla çizdigim yer monitoru takinca sağa eğiliyor ordaki vidayı sıkmayı denedim düz tutup açmayı flnda ama olmuyor sağa yatiyor o yerBu arıza değil ki. Monitörü taktığın yer de dönüyor.
Gevşetip sıkar mısın tekrar? Vida mı yalama?Şu okla çizdigim yer monitoru takinca sağa eğiliyor ordaki vidayı sıkmayı denedim düz tutup açmayı flnda ama olmuyor sağa yatiyor o yer
Çok sıkıntılı yer dikkat et ucuza aldın diye kalitesiz ürün kullanma monitör gider vidaları sıkıp gevşetirken monitörü tutarak işlem sağlayınŞu okla çizdigim yer monitoru takinca sağa eğiliyor ordaki vidayı sıkmayı denedim düz tutup açmayı flnda ama olmuyor sağa yatiyor o yer
bilmiyorum o yer tartmıyor gibi çıkarınca monitoru kol düz duruyor ama ağırlık verince monitoru takınca yani eğiliyo vida sadace yukarı aşağı ayarlamaya yarıyorGevşetip sıkar mısın tekrar? Vida mı yalama?
bu monitorun kendi ayağı daha sıkıntılı gibi duruyor excalibur 200 hz 24 inc modeliÇok sıkıntılı yer dikkat et ucuza aldın diye kalitesiz ürün kullanma monitör gider vidaları sıkıp gevşetirken monitörü tutarak işlem sağlayın
O zaten fena sıkıntı, sallanıyor çok. Düşürüp paneli kıran çok insan gördümbilmiyorum o yer tartmıyor gibi çıkarınca monitoru kol düz duruyor ama ağırlık verince monitoru takınca yani eğiliyo vida sadace yukarı aşağı ayarlamaya yarıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu monitorun kendi ayağı daha sıkıntılı gibi duruyor excalibur 200 hz 24 inc modeli
excalibur ise berbat ayağı var evet north bayou bakmanızı tavsiye ederimbilmiyorum o yer tartmıyor gibi çıkarınca monitoru kol düz duruyor ama ağırlık verince monitoru takınca yani eğiliyo vida sadace yukarı aşağı ayarlamaya yarıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu monitorun kendi ayağı daha sıkıntılı gibi duruyor excalibur 200 hz 24 inc modeli
anladım sanırım bu bende boşboş kalıcak ozaman teşekkür ederim hepinizeexcalibur ise berbat ayağı var evet north bayou bakmanızı tavsiye ederim
O zaten fena sıkıntı, sallanıyor çok. Düşürüp paneli kıran çok insan gördüm