2 fotoğraf ve 1 video ile bilet oluşturdum temuda ama ondan önce canlı destekteki botla uğraştım biraz ama bilet açınca ilgilendiler hemenTahmin etmiştim malzeme kalitesi hiç iyi durmuyordu. Neyse ki iade almışsın.
belki dedim hani tamir yöntemi vardır kol kaliteli aslında çalıştım yerde north lardan görmüştüm ofiste monitor kısmını kötü yapmışlar sadece onun dışında north ile aynıaparat çok kaliteli bir şey değil zaten ama uğraşsan tuturabilirdin orayı, yine de işte ne kadar güvenli
Evet orası en sıkıntılı kısım maalesef.2 fotoğraf ve 1 video ile bilet oluşturdum temuda ama ondan önce canlı destekteki botla uğraştım biraz ama bilet açınca ilgilendiler hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:
belki dedim hani tamir yöntemi vardır kol kaliteli aslında çalıştım yerde north lardan görmüştüm ofiste monitor kısmını kötü yapmışlar sadece onun dışında north ile aynı
https://share.temu.com/lThN6Ap8qfA yorumlarina birazdaha detayli bakinca farkettim video paylasan kisininkiyle ayni sorun bendeki o yerler gevşekmiş sanirim öyle anladim videoya bakincaEvet orası en sıkıntılı kısım maalesef.