kiyaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 405
Ne yarını hocam bittiallah yarına kalır umarım euro bozduracam
Ne yarını hocam bittiallah yarına kalır umarım euro bozduracam
hocam ilk zamanlarda euro bozdurarak almak isteyen siz miydiniz ? Hatta klavye e yooso z11 mouse corsair katar değil mi ?allah yarına kalır umarım euro bozduracam
ıyımıs umarım su mouse gerı gelırde cekerız hemenHocam benim arasın mancınıkla oynadığı Aula F75 geldi pazar günleride çalışıyolarmış![]()
evet o bendımhocam ilk zamanlarda euro bozdurarak almak isteyen siz miydiniz ? Hatta klavye e yooso z11 mouse corsair katar değil mi ?
Buramı hocamhocam galiba tekrar bi tıklayın tekrar tıklayınca yukarda adres ve sağ tarafta daha fazla buton olması lazım detayları görüntüle seçeneğine tıklayıp f5 atın
hocam eskiden e yooso z11 hakkında modlama tavsiye vb veren biri vardı o siz olabilir misiniz e yooso da güzel klavye bence öyle demeyin yaıyımıs umarım su mouse gerı gelırde cekerız hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet o bendımozaman ***** gibi klavye aldım
hocam sen yine mi kaçırdınıyımıs umarım su mouse gerı gelırde cekerız hemen
evet o bendımozaman klavye aldım
yok o ben degıldım muhtemel ama z11 modlamak zor bence gecen swıtchını bı cıkartıyım dedım cıkartamadımhocam eskiden e yooso z11 hakkında modlama tavsiye vb veren biri vardı o siz olabilir misiniz e yooso da güzel klavye bence öyle demeyin ya![]()
beklıyoruzTekrar geri gelir goat umarım.
valla ya artık almam lazımhocam sen yine mi kaçırdınal artıkta bizde rahatlayalım sende lütfen
böyle bir klavye alıp en baştan modlamak isterdim bence ayrı bi eğlencesi oluryok o ben degıldım muhtemel ama z11 modlamak zor bence gecen swıtchını bı cıkartıyım dedım cıkartamadım
beklıyoruz
Hocam beraber bekliyorduk gelmesini Siz Hayla Almadınız mı?? O kadar bekledik nasıl kaçırdınızıyımıs umarım su mouse gerı gelırde cekerız hemen
evet o bendımozaman ***** gibi klavye aldım