durdenkeremm
80+
- Reaksiyon skoru
- 130
Umarım seninki bozuk gelir millet alıyo sana kalmıyo diye adamların suçu ne ?inşallah öyle yapanların bozuk gelir iade ile uğrasırlar
Umarım seninki bozuk gelir millet alıyo sana kalmıyo diye adamların suçu ne ?inşallah öyle yapanların bozuk gelir iade ile uğrasırlar
1200 e kime sattin hocaa söyle bizimkinide alsınlarKanka 1800’e turuncu sattım ama yine de sen bilirsin 1400’e pro sattım 1200’e 159mc sattım 700’e 099 sattım sayayım mı daha![]()
hocam ben sesten rahatsız degılım pek ama performansa bı etkısı var mı bunu merak edıyorum etkısı yoksa boyle bıle kullanırım umrumda degıl sesıbence etmeyin hocam lube ile çözülebilecek bir şey olduğuna inanıyorum ya da tape mod uygulamaları ile azaltılabilir bence her türlü bu fiyata bedava ürün iade etmeyin bence
Mouse mı stock gelecekmiş hocamHocam aldığım bilgiye göre Stok gelicekmiş. Ama ilerli tarihli değil diyorlar gün içinde extra olarakta mağazaya talep açtım stoklar ile alakalı
yok hocam nolcak yavvvhocam ben sesten rahatsız degılım pek ama performansa bı etkısı var mı bunu merak edıyorum etkısı yoksa boyle bıle kullanırım umrumda degıl sesı![]()
apex mi kanka? ne gibi iğrençBu arada mouseun sağ click sesi iğrenç geliyor bana yaşayan varmi
kimsenin suçu var demedim mouse var bende allaha şülkür isteyen istediği kadar almakta özgür bende istediğimi yazmakta özgürüm tabi kişisel veya ailevi küfür olmadığı taktirdeUmarım seninki bozuk gelir millet alıyo sana kalmıyo diye adamların suçu ne ?
bitti zatenlink bidaha atar mısınız bulamadım linki ya bitmiş diyor
Hangi renk seninki kralarkadaslar bunlar kusurlu urunlerı yolluyorlar ben cozdum bazılarında kusur buyuk bazılarında kusur az oluyor benım mousenın sol clık basarken normal ses ve norma sekılde tıklıyormus gıbı ama yakından dınleyıp sol clıck bastıgınızda dıpte 1 tane daha ses gelıyor gıcırtı gıbı