Bilgisayardan Render Para Kazandırabilirmi

10dk 100 derece sence zarar vermez mi?
CPB ayarıyla ne değişir bilemiyorum ama Stok şekilde yani bir ayarla oynamadan zarar verebilir.
İ5 5200U olan laptop ile 1 yıl boyunca 100 derece üstünde saatlerce render aldım. İçinde R5 3600 bulunan masaüstü şu 5 yıl önceki laptop kadar dayanamıyorsa Ryzen o zaman iyi halt yemiş. Daha diyecek bi şeyim yok. @intel pentium haksız mıyım sence?

İ5 5200U olan laptop ile 1 yıl boyunca 100 derece üstünde saatlerce render aldım. İçinde R5 3600 bulunan masaüstü şu 5 yıl önceki laptop kadar dayanamıyorsa Ryzen o zaman iyi halt yemiş. Daha diyecek bi şeyim yok. @intel pentium haksız mıyım sence?
Ben hiç zorlamazdım.
Zorlamanızı da tavsiye etmem.

Ben hiç zorlamazdım.
Zorlamanızı da tavsiye etmem.
Vallahi ben hep sonuna kadar zorlarım hatta üstüne yapabiliyorsam bir de overclock yaparım iyice zorlarım. Bence elinizde bir ürün varken bunu sonuna kadar kullanmanız lazım bütün meyvelerinden faydalanmak vs.

Tabi herkesin fikri farklı olabilir.

Vallahi ben hep sonuna kadar zorlarım hatta üstüne yapabiliyorsam bir de overclock yaparım iyice zorlarım. Bence elinizde bir ürün varken bunu sonuna kadar kullanmanız lazım bütün meyvelerinden faydalanmak vs.

Tabi herkesin fikri farklı olabilir.
O mantık büyük sıkıntılara yol açabilir haberin olsun.

O mantık büyük sıkıntılara yol açabilir haberin olsun.
Bu mantıkla 7 yıldan beri 4-5 laptop 1 masaüstü kullandım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Aynen bu mantıkla devam etmeyi de herkese tavsiye ederim işlerinizi kolaylaştıracak ve performansınızı arttıracak bir mantık sonuçta. Abartmamak şartıyla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,491
Üyeler
189,849
Son üye
quaresmadelisi
Geri