Sansür yasası kabul edildi!

Türkiye'de Sosyal Ağlara ait temsilcilikler olması çok güzel bir durum.
Hatta geç alınmış bir kara olduğunu düşünüyorum.
Sizlerin bu yasada hoşunuza gitmeyen ne oldu arkadaşlar?
Bence 2010 da yapmları gerekiyordu bütün veletler Facebooktaydı sinir bozuculardı

Kardeşim ülkemizi kötülüyoruz felan ama Avrupa'da dışarda tecavüz ediyorlar, çöplük içinde yaşıyorlar. Bırakın şu medeniyet dediğiniz Avrupa'yı.
Bizim ülkede hiç tecavüz olmuyor zaten değil mi? Bizim ülkede çocuğunun istediği şeyi alamadığı için intihar eden babalar yok zaten değil mi? Hiç birbirimizi kandırmayalım. Adamlar bizden kat ve kat her konuda üstün.

Arkadaşlar şunu idraak etmemiz lazım bu sosyal medya yasası halk için değil hükümetin çıkarları için. Bunu sahiplenmek ve ses çıkarmamak düşünce özgürlüğümüzün elimizden alınması demektir.

siz sanıyorsunuzki gerçekten düzenli olucak. hangi konuda yandaşlık yapılmıyor bunda yapılmasın? kadına tecavüz serbest! kadın cinayeti serbest! hayvan tecavüzü serbest! iktidardan birine laf atarsın direk hapis. fedöcü damgası yesen en azından biraz yatarsın. diyeceğim o ki adalet sadece iktidarın tarafında bu düzenleme ile iktidar sosyal medyayı kompe ele geçirmiş olacak. bir iktidar vekilinin hizmetlisi öldürülmüştü ona bile takipsizlik verildi.

Ayrıca sosyal medya olarak hükümeti eleştiren postların atıldığı twitter gibi platformların da kapatılması gündemde kanka.

Sosyal Ağ olarak kabul edilen oluşumların aslında çok fazla kullanıcı olduğu ve gerçek bir sosyal ağ sıfatı taşımadan direkt olarak ortada ekonomik bir çıkar güderek bireylerin paylaşımlarında ki düşüncesel dikte durumu kankacım :)
Burada ekonomik bir çıkar gözetildiğini düşünmüyorum.
Sosyal ağlar üzerinden halka karşı provokasyon yapanların önüne geçilmiş olacak bence.
Arkadaşlar şunu idraak etmemiz lazım bu sosyal medya yasası halk için değil hükümetin çıkarları için. Bunu sahiplenmek ve ses çıkarmamak düşünce özgürlüğümüzün elimizden alınması demektir.
Bu yasayı hükümet kendi çıkarları için mi, yoksa devlet bütünlüğü için mi çıkardı bunu zaman gösterecektir.
Ancak düşünce özgürlüğünün elinden alındığını düşünmüyorum. Yine isteyen istediğini söyleyebilir.
Tek şart anayasa kuralları çerçevesinde olması.
Bu sosyal medya düzenlemesi ile 5816 nolu Atatürk'ü Koruma Kanununa muhalefet eden sağcı kesimin de azalacağını düşünüyorum.

Şu güzel sözü bırakıp dizi izlemeye kaçıyorum;

Birisi sizinle aynı fikirde değil diye onu yok edemezsiniz... Medeni ve erdem sahibi insanlar böyle yapmaz. Çok okuyan ve bilginin gücüne inanan her insan, sadece konuşma yolunu seçer...

George Orwell

Sosyal ağlar üzerinden halka karşı provokasyon yapanların önüne geçilmiş olacak bence.

Bu yasayı hükümet kendi çıkarları için mi, yoksa devlet bütünlüğü için mi çıkardı bunu zaman gösterecektir.
Ancak düşünce özgürlüğünün elinden alındığını düşünmüyorum. Yine isteyen istediğini söyleyebilir.
Bu sosyal medya düzenlemesi ile 5816 nolu Atatürk'ü Koruma Kanununa muhalefet eden sağcı kesimin de azalacağını düşünüyorum.
Kanka hakaret içermemesine rağmen hakkımda açılmış bir dava var cumhurbaşkanına hakaretten :)

sürekli para cezası. her yerden para cezası almaya çalışıyorlar. ekonomi mi kötü yosksa özgürlüğümüzü mü kısıtlamaya çalışıyorlar anlamadım?
Kişisel değil kullandığın platformlar temsilci açmak zorunda olacak ve senin herhangi bi sorununda o temsilciye şikayette bulunup bi muhattabın olacak ve kaldı ki o cezalar şirketlere temsilcilik açmayan yada açsabile görevini yapmayanlara yönelik senin hakkını savunuyor paket fakat sen okuduğunu yada anlatılanları anlamıyorsun anlaşılan

Ayrıca sen ne kadar ekonomik bir çıkar olduğunu düşünmesen de devletin yaptığı açıklama bu yönde.

Kanka hakaret içermemesine rağmen hakkımda açılmış bir dava var cumhurbaşkanına hakaretten :)
Ayrıntılarını merak ettim şimdi.
Hakaret içermiyorsa boşver.
Eğer hakaret değil eleştiri içerikliyse yargıda sorun olmayacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,516
Üyeler
187,692
Son üye
Ardacan60
Geri