İtopyada aoc24g2u 1500 tl almali miyim

İtopya 4 5 ölü piksel olmadığı sürece değişim yapmıyor diyorlar ölü piksel garantisi veya testi yapılıyor mu soran var mı arkadaşlar

İtopya 4 5 ölü piksel olmadığı sürece değişim yapmıyor diyorlar ölü piksel garantisi veya testi yapılıyor mu soran var mı arkadaşlar
Aoc monitörlerde 1 olu piksel çıksa dahi değişim yapılıyor diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnşallah bitmez. Ben elimden geldiğince erken alacağım umarım sen de alabilirsin
Insallah

Valla ben James Donkey almıstim 1200e 24" olanı daha kullanmadım 1000e verip 1500e alsam mı diye düşünüyorum yani ama 700e değmez gibi

Aoc monitörlerde 1 olu piksel çıksa dahi değişim yapılıyor diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Insallah
Şikayet varda daha önce bu konudan müzdarip olan arkadaşlar var ve aoc resmi sitesinde de böyle bir garanti durumu yok kafam iyice karıştı ölü piksel olayı olmasa sipariş vercem asus tuf ile arasında kaldım

Şikayet varda daha önce bu konudan müzdarip olan arkadaşlar var ve aoc resmi sitesinde de böyle bir garanti durumu yok kafam iyice karıştı ölü piksel olayı olmasa sipariş vercem asus tuf ile arasında kaldım
çok iyi ürün tam f/p . ölü piksel olmaz bence

Valla ben James Donkey almıstim 1200e 24" olanı daha kullanmadım 1000e verip 1500e alsam mı diye düşünüyorum yani ama 700e değmez gibi
bende 27 inç versiyonu için aynı düşüncedeyim arada 100 tl fark var (gaming gecesinde almama rağmen)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,353
Üyeler
189,436
Son üye
thearkk
Geri