ArdaM
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 6,730
İnşallah bitmez. Ben elimden geldiğince erken alacağım umarım sen de alabilirsinBende itopyadan alacağım eft ile saat 4 e kdr bitmez insallah
İnşallah bitmez. Ben elimden geldiğince erken alacağım umarım sen de alabilirsinBende itopyadan alacağım eft ile saat 4 e kdr bitmez insallah
Aoc monitörlerde 1 olu piksel çıksa dahi değişim yapılıyor diye biliyorumİtopya 4 5 ölü piksel olmadığı sürece değişim yapmıyor diyorlar ölü piksel garantisi veya testi yapılıyor mu soran var mı arkadaşlar
Insallahİnşallah bitmez. Ben elimden geldiğince erken alacağım umarım sen de alabilirsin
Şikayet varda daha önce bu konudan müzdarip olan arkadaşlar var ve aoc resmi sitesinde de böyle bir garanti durumu yok kafam iyice karıştı ölü piksel olayı olmasa sipariş vercem asus tuf ile arasında kaldımAoc monitörlerde 1 olu piksel çıksa dahi değişim yapılıyor diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Insallah
çok iyi ürün tam f/p . ölü piksel olmaz benceŞikayet varda daha önce bu konudan müzdarip olan arkadaşlar var ve aoc resmi sitesinde de böyle bir garanti durumu yok kafam iyice karıştı ölü piksel olayı olmasa sipariş vercem asus tuf ile arasında kaldım
bende 27 inç versiyonu için aynı düşüncedeyim arada 100 tl fark var (gaming gecesinde almama rağmen)Valla ben James Donkey almıstim 1200e 24" olanı daha kullanmadım 1000e verip 1500e alsam mı diye düşünüyorum yani ama 700e değmez gibi