Fındık zamlandı

Fındıkların azalmasının tek nedeni fındık ağaçları kesilmesi değil. Onlarca neden var.
Amerikan beyaz kelebeği var ağacı yiyor yalnız hocam onun ilacı var biz sadece toplamıyoruz bakımı var bu bahçenin

Hocam sallayacak durum yok kaç ton çıkıyor bilmiyorum ki bu gece gidiyorum senin için sorucam ama 75 bin TL kar kalıyor onu biliyorum jsdnfjsdn
Bu sene çiftçiye daha fazla kar kalacakmış.

:D o zaman 20 ton diyeceğim ama oda imkansız 2 tonda değil 20tondan çook para kaldırırsın
6işçi 5-6 günde topluyoruz bide biz babam falan da yardım ediyoruz söz gidince sorucam hocam kaç ton çıktı geçen sene diye :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nerelisiniz Hocam?
Giresun tirebolu

Bu sene çiftçiye daha fazla kar kalacakmış.
İnşallah para bize gelmiyor zaten dedem kendisi alıyor bana falan harçlık veriyor kendini rahatça geçindiriyor adam.

6işçi 5-6 günde topluyoruz bide biz babam falan da yardım ediyoruz söz gidince sorucam hocam kaç ton çıktı geçen sene diye :)

Giresun tirebolu
Biz her sene 20 amele toplarız birde biz 4 kişiyiz 3-4 günde bitiyor

Giresun tirebolu

İnşallah para bize gelmiyor zaten dedem kendisi alıyor bana falan harçlık veriyor kendini rahatça geçindiriyor adam.
Bir an Rize sandım sevindim yok mu forumda Rizeli yada Sinoplu ?
Rize Merkez
Sinop Türkeli

Bir an Rize sandım sevindim yok mu forumda Rizeli yada Sinoplu ?
Rize Merkez
Sinop Türkeli
Sinop güzel yer giderim gene bu sene kurbandan sonra uğrarız çok güzel yerler var.

rte reis demişin ya ondan dedim ben de seni geçtim 3-4 sayfa sonra ortalık Abdülhamiti Savundun-Savunmadım olur diye düşünüyorum #rez
Yok hocam dedim tamamda bir düşünce sadece

ahahah işte dedem bize 50 lira atıyor kaybol cılkımız çıkıyor ama o sepetle boyum kadar zaten :)
Benim dedem rahmetli oldu :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,445
Üyeler
189,267
Son üye
ahmetburakyilmaz610@gmail
Geri