Itonlyconcernsme
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 177
Ben kutusundan çıkan type c kabloyu bağladım pcye 2 saat bekledim ama şarj artmamış nasıl şarj ediliyor acaba?
İçinden çıkan kablo ile şarj ederken kablolu moda alın 2.4G USB'sini mıknatıslı yere yeniden koyun bekleyin olacaktır.Ben kutusundan çıkan type c kabloyu bağladım pcye 2 saat bekledim ama şarj artmamış nasıl şarj ediliyor acaba?
Dediğiniz şekilde yaptım aslında sanırım şarj kablosunu adaptöre bağlayıp öyle takmam lazımİçinden çıkan kablo ile şarj ederken kablolu moda alın 2.4G USB'sini mıknatıslı yere yeniden koyun bekleyin olacaktır.
Hayır hocam kasaya bağlıyken şarj olması lazım.Dediğiniz şekilde yaptım aslında sanırım şarj kablosunu adaptöre bağlayıp öyle takmam lazım
Hocam Şarj'a FN+B yaparak bakabilirsiniz Ve ilk geldiginde sarjıful oluyor 1'den 0'a kadar gidiyorBen kutusundan çıkan type c kabloyu bağladım pcye 2 saat bekledim ama şarj artmamış nasıl şarj ediliyor acaba?
Onu biliyorum hocam ilk geldiği zaman %80di şarj sonrasında yeşil yanmayı bıraktı ve sadece fne bastığımda 4 tuşu beyaz yanıyor Fn+b de aynı şekil yeşil yanmayı bıraktıHocam Şarj'a FN+B yaparak bakabilirsiniz Ve ilk geldiginde sarjıful oluyor 1'den 0'a kadar gidiyor
1=%10 2=%20 .............. 0=%100 yani belkide şarjınız doludur bir FN+B yapıp atarmısınız görsel
Kablo modunda fn+b çalışmıyor. Wifi moduna al bak şarjınaOnu biliyorum hocam ilk geldiği zaman %80di şarj sonrasında yeşil yanmayı bıraktı ve sadece fne bastığımda 4 tuşu beyaz yanıyor Fn+b de aynı şekil yeşil yanmayı bıraktı