Neler Yeni

AULA F75 NASIL ŞARJ EDİLİR

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Ben kutusundan çıkan type c kabloyu bağladım pcye 2 saat bekledim ama şarj artmamış nasıl şarj ediliyor acaba?

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yusuf Karayer
Ben kutusundan çıkan type c kabloyu bağladım pcye 2 saat bekledim ama şarj artmamış nasıl şarj ediliyor acaba?
İçinden çıkan kablo ile şarj ederken kablolu moda alın 2.4G USB'sini mıknatıslı yere yeniden koyun bekleyin olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçinden çıkan kablo ile şarj ederken kablolu moda alın 2.4G USB'sini mıknatıslı yere yeniden koyun bekleyin olacaktır.
Dediğiniz şekilde yaptım aslında sanırım şarj kablosunu adaptöre bağlayıp öyle takmam lazım

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam Şarj'a FN+B yaparak bakabilirsiniz Ve ilk geldiginde sarjıful oluyor 1'den 0'a kadar gidiyor
1=%10 2=%20 .............. 0=%100 yani belkide şarjınız doludur bir FN+B yapıp atarmısınız görsel

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Şarj'a FN+B yaparak bakabilirsiniz Ve ilk geldiginde sarjıful oluyor 1'den 0'a kadar gidiyor
1=%10 2=%20 .............. 0=%100 yani belkide şarjınız doludur bir FN+B yapıp atarmısınız görsel
Onu biliyorum hocam ilk geldiği zaman %80di şarj sonrasında yeşil yanmayı bıraktı ve sadece fne bastığımda 4 tuşu beyaz yanıyor Fn+b de aynı şekil yeşil yanmayı bıraktı

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
burak
Onu biliyorum hocam ilk geldiği zaman %80di şarj sonrasında yeşil yanmayı bıraktı ve sadece fne bastığımda 4 tuşu beyaz yanıyor Fn+b de aynı şekil yeşil yanmayı bıraktı
Kablo modunda fn+b çalışmıyor. Wifi moduna al bak şarjına

Top Bottom