🔥İndirim Vatan Bilgisayar Müthiş Final İndirimleri Başladı

gelecek sistemler nasıl olur sizce 20 30 40 50k gibi gibi mi olur

Arkadaşlar diyelim ki hazır sistem geldi, ödemeyi İnternet üzerinden yapıp daha sonra ürünleri mağazadan alabiliyor muyuz? Onlar orada bilgisayarı toplar mı?

Arkadaşlar diyelim ki hazır sistem geldi, ödemeyi İnternet üzerinden yapıp daha sonra ürünleri mağazadan alabiliyor muyuz? Onlar orada bilgisayarı toplar mı?
bildigim kadarıyla evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama alacagın magzada sotk olması lazim

evet oluyor

ama alacagın magzada sotk olması lazim
Teşekkür ederim, bir sorum daha olacak. İndirim 28 indeymiş sanırım o gün içinde ödemeyi yapıp mağazaya gitsem işimi hallederler mi? 2 aralıkta şehir dışına çıkmam gerekiyor da.

Teşekkür ederim, bir sorum daha olacak. İndirim 28 indeymiş sanırım o gün içinde ödemeyi yapıp mağazaya gitsem işimi hallederler mi? 2 aralıkta şehir dışına çıkmam gerekiyor da.
kanka vatan musteri hizmetini ara sor onlar her sorunu cevaplar şimdi yanlış bişey deriz patlarsın sonra

noluyor laaa ne zaman bu

altınları bozsam mı acaba :D

20 25kya nası sistem alınır bilen var mı
4060ti denk gelebilirse, minimum i5 12400f veya 5600 kombinasyonu, ve kompanent kalitesine bakarak güzel bir sistem alabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: SAGE
4060ti denk gelebilirse, minimum i5 12400f veya 5600 kombinasyonu, ve kompanent kalitesine bakarak güzel bir sistem alabilirsin.
kompanent ne oluyor bi de hangi ekran kartlı sisteme kaç k indirimli güzel alınır onu da yazar mısn dmden de yazabilirsin

ben piyasayı bayağıdır takip etmiyorum çünkü

Bu sene indirim gibi indirim yapan tek firma kendileri oldu vatan adamdır.

Yıl içinde fiyatı şişen bir şey inince indirim olmuyor açıkcası, bu ay yaptıkları tüm indiriplerde aynı mantık zaten, belki piyasanın bir tık altı olur.

bu kasım ayina damgasini vuran bana göre media markt ve vatan oldu tüketicide sevinsin demi biraz :kekw: :peped:

Geri