callousness
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 238
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgilendiririm kankamHocam hayırlı olsun umarım sorunsuzca gelir. Her detayı bizimle paylaşırsanız sevinirim.
Bilgilendiririm kankamHocam hayırlı olsun umarım sorunsuzca gelir. Her detayı bizimle paylaşırsanız sevinirim.
Başkasından almak yerine kendilerinden aldım, tercih işiSahibinden.comun nesine guvenmiyorsun ki? Paramguvende ile al. Dene, bozuksa iade et bu kadar basit. Niye bu kadar fanteziye girdin, anlamsız.
Kral 1800 verdimsarı sitede 1500 e olan klavyeyi 2800 e felan aldın hayırlı olsun elinede gelmeyebilir
Ev alıyor knka ya tapuyu vermezlerse saddasadssSahibinden.comun nesine guvenmiyorsun ki? Paramguvende ile al. Dene, bozuksa iade et bu kadar basit. Niye bu kadar fanteziye girdin, anlamsız.
Güzel tercih devam etBaşkasından almak yerine kendilerinden aldım, tercih işi
1800'e vergi dahil mi senceBaşkasından almak yerine kendilerinden aldım, tercih işi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kral 1800 verdim300 liradan ölmem
Tapuyu bilmem de 300 TL fazla vererek ölmüyorumEv alıyor knka ya tapuyu vermezlerse saddasadss
Vergi vermeyecenmiBaşkasından almak yerine kendilerinden aldım, tercih işi
Gümrük üstüne çizik atıp 90 euro yazınca benim pişmanlık;Beyler selam, efsane bi cevap verdiler. İsterseniz faturayı düşük gösterebiliriz diyorlar. 5-10 euro göstermelerini talep edeceğim. En azından epomakerdan klavyem olmuş olur![]()
1800'e vergi dahil mi sence![]()
Knk bunun vergisi var sana gümrükte saplarlarsa burada konu açma dalga geçer milletTapuyu bilmem de 300 TL fazla vererek ölmüyorum![]()
Gümrüğe takılır, eline gelmesine ihtimal vermiyorum. Ürün gelince ismini yazarlar epomaker sitesinde fiyatını görürler, ve gümrüğe takılır alamazsın. Eğer kargoya verilmediyse iade imkanın varsa iade et, boşuna 1800 lirandan olma.Başkasından almak yerine kendilerinden aldım, tercih işi