Neler Yeni

Çözüldü✓ Epomaker Klavye Gümrükte Sorun Çıkarır mı?

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Shoto Todoroki
Beyler öncelikle s.a

Epomaker X Aula klavye aldım epomaker sitesinden. Gümrükte sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı ? Bilenler bi' yardımcı olabilir mi?

Alıntıyı görüntüle
1732967394886.png

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,542
İsim
Olcay akbulut
Beyler gelince görüşürüz, işleyiş nasıl oluyor öğreniriz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya kral, milletin indirimden aldıkları takıldı mı? Saçma sapan yorum yapıyorsunuz cidden :D kupon kullandım aldım? Neden takılsın gümrüğe?
Ne kadar uç düşünüyorsunuz, sebep ne? Onayladım ben siparişi, 15-20 euro kargo dahil yollayacaklar, bekleyip göreceğiz :D
la yapma valla değmez kargoyu sana kitleyecekler ticari lisans alman lazım 30 euro üzerine

freygasm

80+ Gold

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu
15 euroya fatura kesildi anlatamıyorum ki :D kargo dahil 15?

:)
Bu devlet sence onu yer mi o zaman telefon alalım 5 dolar fatura kestirelim şansın yaver gitmediği sürece o ürün geçmez güncel değerine bakıyorlar :D

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu

freygasm

80+ Gold
:D hadi diyelim vergi çıkmadı yine 1800 TL para ödemişsin üstüne beklediğin süreyi saymıyorum gidip kapalı kutu ürün alıyorsun o bildiğini yapmışsın umarım umduğun gibi takılmadan gelir :D

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ege
Beyler gelince görüşürüz, işleyiş nasıl oluyor öğreniriz :)

Ya kral, milletin indirimden aldıkları takıldı mı? Saçma sapan yorum yapıyorsunuz cidden :D kupon kullandım aldım? Neden takılsın gümrüğe?
Ne kadar uç düşünüyorsunuz, sebep ne? Onayladım ben siparişi, 15-20 euro kargo dahil yollayacaklar, bekleyip göreceğiz :D
Milletin aldıkları vergi dahil 1000tl nin altında oluyordu, yani 30€ nun altında oluyordu. Senin aldığın 30€ nun üstünde. Ayrıca Epomaker firması gümrük tarafından mimlenmiş bir firma, zamanında ürünün ederi 50$ ken 5$ diyerek gümrükten geçirdiği için, bi zamanlar gelen geçen tüm ürünlerin isimlerine internetten bakıp fiyatını ürünün üstüne yapıştırıyorlardı. Çok yüksek ihtimalle öyle olacaktır, onlar üstüne 5$ yazsa bile internetten epomaker.com sitesinden fiyatına bakıp ona göre işlem sağlayacaklardır. 30€ üstü ürünleri gümrükten alamıyorsun zaten, almak için bi 10k falan ödemen lazım. Epomaker sitesinden 10 dan fazla siparişim olmuştur bu arada bilerek konuşuyorum

Top Bottom