callousness
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 238
- Konu Sahibi Konu Sahibi
TamamKnk bunun vergisi var sana gümrükte saplarlarsa burada konu açma dalga geçer millet
TamamKnk bunun vergisi var sana gümrükte saplarlarsa burada konu açma dalga geçer millet
Ya kral, milletin indirimden aldıkları takıldı mı? Saçma sapan yorum yapıyorsunuz ciddenGümrüğe takılır, eline gelmesine ihtimal vermiyorum. Ürün gelince ismini yazarlar epomaker sitesinde fiyatını görürler, ve gümrüğe takılır alamazsın. Eğer kargoya verilmediyse iade imkanın varsa iade et, boşuna 1800 lirandan olma.
Vergi dahil 1800 saniyorsan cok yaniliyorsun.Başkasından almak yerine kendilerinden aldım, tercih işi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kral 1800 verdim300 liradan ölmem
Knk laftan anlamaz o gümrükte takılırsa konusunu görürüz zatenVergi dahil 1800 saniyorsan cok yaniliyorsun.
Paşa paşa öderim :d görmezsin rahat ol yanbasmışKnk laftan anlamaz o gümrükte takılırsa konusunu görürüz zaten![]()
Paşa paşa öderim :d görmezsin rahat ol yanbasmış
Düşünsene yorum yapıyorsunDüşünsene sahibindende 1500tlye almak varken 30euro sınırına rağmen 60usdye klavye alıyorsuncomediiii
Dün bana 2400tlye nasıl sattın diyenler bu konuyu görünce anlamıştırDüşünsene yorum yapıyorsun