RTX 4060 Ti Gaming X vs RTX 4070 Super'ler

-MİNİK-

80+
Reaksiyon skoru
6
Ya beyler sistem topluyorum da bir tek ekran kartını almadım o kaldı , şimdi baktım benim alacağım ekran kartı (MSI RTX 4060Tİ GAMİNG X SLİM 16GB) - rtx 4070 superler ile hemen hemene aynı fiyat da çok fark olmuyor ama sadece markaları palit , galax , gainward falan . Bende sistemi MSI bileşenleri ile topluyordum hem o bozulmasın istiyorum hem de bu markalar pekte MSI kadar güvende vermiyor . Ama bir tarafta da 4070 super var , arada kaldım çok kötü bi yardımcı olun ya , akıl verin

tabiiki 4070 super. 5-6 derece daha soğuk çalışsın diye 4060 ti ya 4070 super parası vermeyin

4070 super daha iyidir üzmez hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yazdığınız markalar çokta kötü değil ki

Ya beyler sistem topluyorum da bir tek ekran kartını almadım o kaldı , şimdi baktım benim alacağım ekran kartı (MSI RTX 4060Tİ GAMİNG X SLİM 16GB) - rtx 4070 superler ile hemen hemene aynı fiyat da çok fark olmuyor ama sadece markaları palit , galax , gainward falan . Bende sistemi MSI bileşenleri ile topluyordum hem o bozulmasın istiyorum hem de bu markalar pekte MSI kadar güvende vermiyor . Ama bir tarafta da 4070 super var , arada kaldım çok kötü bi yardımcı olun ya , akıl verin
lamı cimi yok 4070 super

Tamam o zaman almayı düşündüğüm ekran kartı modeli (Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12g)
Ama dediğim gibi diğer parçaları önceden almıştım , şunu sorucam o yüzden , MSI PRO B650M-P anakartı almıştım , onunla uyumlu olarak stabil çalışır değil mi ? herhangi bir sorun çıkarmaz bana sanırım değil mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,128
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri