Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- Katılım
- 15 Ocak 2021
- Mesajlar
- 8,556
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,379
Evet
Evet
Farklı bir telefondan test ettiniz mi? Belki telefounuz biraz eski ise desteklemiyor olabilir.Bunun bir ayarı mı var bilmiyorum daha yeni Atlantis'e geçtim. Aynı internet arkadaşımda da mevcut onlar varolan hızı alırken ben şuan telefonda 100 mbps alıyorum.
PCde test yapınca 1 gigabit hızı alabiliyorum ama telefonda niye böyle oluyor bunu nasıl çözebilirim ?
5 ghz bağlantı ile wifi dibinde de denedim.
E hocam ne yapıcam aynı internet arkadaşta da var 500 megabit rahatça alıyorum telden bir kendi evimde alamıyorum.
Ettim hocam bir çok farklı cihazla. Üstte yazdığım gibiFarklı bir telefondan test ettiniz mi? Belki telefounuz biraz eski ise desteklemiyor olabilir.
Hocam eğer modem arayüzünde şey varsa dener misiniz? 5.0ghz için ayrı bi ssid oluşturup 2.4ghz için ayrı bir ssid oluşturur musunuzE hocam ne yapıcam aynı internet arkadaşta da var 500 megabit rahatça alıyorum telden bir kendi evimde alamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ettim hocam bir çok farklı cihazla. Üstte yazdığım gibi
aynı internet arkadaşta da var 500 megabit rahatça alıyorum telden bir kendi evimde alamıyorum.
Ya da oradan bağlanan cihazlar modem arayüzünde 5.0 ile mi bağlanıyor yoksa 2.4 ile miHocam eğer modem arayüzünde şey varsa dener misiniz? 5.0ghz için ayrı bi ssid oluşturup 2.4ghz için ayrı bir ssid oluşturur musunuz
usta wifi cihazına bağlanan kablodan bahsettim bendede 1000 mb vardı 100 alıyordum wifi de cat 6 ya geçince düzeldi ondan bunun soyledim belkide bundan kaynaklıdır değilsede bilmiyorum sadece fikrimi belirttim.Arkadaş WİFİ ile 100 mbps alıyorum diyor ne kablosu?![]()
Hocam eğer modem arayüzünde şey varsa dener misiniz? 5.0ghz için ayrı bi ssid oluşturup 2.4ghz için ayrı bir ssid oluşturur musunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya da oradan bağlanan cihazlar modem arayüzünde 5.0 ile mi bağlanıyor yoksa 2.4 ile mi
Modem marka modeliniz nedir?
Allah allah garip, kurulumunu adamlar mı gelip yaptı. Müşteri hizmetleri ile görüşmeyi denediniz mi uzak bağlantı ile bakıyorlardır belkiHocam atlantis kendi verdiği modem wifi6 falan yazıyor üstünde
Google dan örnek görsel
Alıntıyı görüntüle
Şuan 3 gb dosya yüklemeyi deniyorum 36 dakika veriyor maks 10 dakika vermesi gereken yerde (google drive)Allah allah garip, kurulumunu adamlar mı gelip yaptı. Müşteri hizmetleri ile görüşmeyi denediniz mi uzak bağlantı ile bakıyorlardır belki