🔥İndirim 7500f+7700xt sistem 27.999

Bu sistem alınır mı ? Powercolor ekran kartı iyi mi ? Pc hocası 9 mu yoksa bu mu ?
Parçaları iyi değil onları özelleştirince fiyat 30 bin TL oluyor bu sefer de fiyat avantajı kalmıyor.

Bugüne kadar 1 haftadır 7500f ile 37k olan 4070s sistemi daha kötü işlemci ile gaming gecesi indirim ayağına 43'e çıkarıp 40'a indirmişler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Parçaları iyi değil onları özelleştirince fiyat 30 bin TL oluyor bu sefer de fiyat avantajı kalmıyor.
Her sistemi özelleştirmek gerekiyor zaten , bunun farkında olarak sistem çıkarıyorlar.
Pc hocası 9'dan daha uygun oluyor mu ya da onun yerine alınır mı önemli olan bu.

Bugüne kadar 1 haftadır 7500f ile 37k olan 4070s sistemi daha kötü işlemci ile gaming gecesi indirim ayağına 43'e çıkarıp 40'a indirmişler.

Her sistemi özelleştirmek gerekiyor zaten , bunun farkında olarak sistem çıkarıyorlar.
Pc hocası 9'dan daha uygun oluyor mu ya da onun yerine alınır mı önemli olan bu.
PC Hocası GG9 çok daha iyi.

PC Hocası GG9 çok daha iyi.
Pc hocası 9-11-12 sistemlerinde cw sorunu yaşayanlar olmuş. Her ekran kartında çıkma ihtimali olsa da sanırım asus dual'den kaynaklanıyor çünkü hepsinde aynı model var. Sence bu modelde var mıdır , ben de pc hocası 9'a daha yakınım.

bunu özelleştir 37e 4070s olarak al
Sabaha kadar 1 haftadır zaten 7500f + gainward 4070s sistem 37k idi.
Bugün aynı sistemi 43'e çıkarmışlar ve indirim var diye 40'a düşürüp satıyorlar hem de daha kötü işlemci ile.
Kararsız kaldım gainward ve sistem konusunda , başka f/p sistem beklemeye karar vermiştim.

Sabaha kadar 1 haftadır zaten 7500f + gainward 4070s sistem 37k idi.
Bugün aynı sistemi 43'e çıkarmışlar ve indirim var diye 40'a düşürüp satıyorlar hem de daha kötü işlemci ile.
Kararsız kaldım gainward ve sistem konusunda , başka f/p sistem beklemeye karar vermiştim.
valla bende vatandan bekliyorum yıl sonu sistemi bakalım yapacak mı

özelleştirmede 4070s yok
var

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,410
Üyeler
193,380
Son üye
hafikli474
Geri