xrayder555123
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
sahibinden veya yurt dısından s24 ultra alsam server kaydı yaptırsam türkiye cihazı gibi calısırmı sorunsuz
Şuan kayıt durumu nedir bilmiyorum ama şuan alsan 8 ay sorunsuz kullanirsin. Zaten 8 aya kadar hallolur kayıt işi falan. Bence alabileceğin en iyi telefon piyasada bence. S25 i de bekleme derim çünkü aman aman bir fark yok gibi.sahibinden veya yurt dısından s24 ultra alsam server kaydı yaptırsam türkiye cihazı gibi calısırmı sorunsuz
sahibinden veya yurt dısından s24 ultra alsam server kaydı yaptırsam türkiye cihazı gibi calısırmı sorunsuz
ayıptır söylemesi kaca aldınS25'i bekliyordum ama uygun denk gelince 10 günlük 24 Ultra aldım bugün gelecek. Kayıt şuan kapalı, ağustos sonuna kadar vakit var illa açılır. Açılmazsa da eski telefonumla birlikte çift telefon kullanacağım. S25U için TR beklentim 80K, YD fiyatı da 40-45 arası olur. Tabii net rakamı 22 Ocakta ön siparişte öğreniriz
25K'ya aldım hocam. 12/256 Titanyum Griayıptır söylemesi kaca aldın
temizmi hic sorunu falan varmı25K'ya aldım hocam. 12/256 Titanyum Gri
Hatasız hocam cihaz, 10 günlük zaten. Sıfırı ne ise bu da öyle.temizmi hic sorunu falan varmı
Ho nerden aldınız bedavaya almışsınız25K'ya aldım hocam. 12/256 Titanyum Gri
sahibindende var bircok ilanHi nerden aldınız bedavaya almışsınız
Apple 13 sattim s25u bekliyom eğer s24u fark azsa arasinda s24u alicam yd yoksa s25u yd alicamsahibindende var bircok ilan